Dodano: 25 ožujka 2024

Pregledi: 81

Object ID: 444899

Odabrano: 0

81 m²
3
2
Broj soba
3
Područje
81 m²
Kat
1
Kupaonica
2
Internet
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-491715
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine nude vam za najam stan:

LOKACIJA
Stan se nalazi u visokom prizemlju austrougarske zgrade, bez lifta, u samom centru Zagreba. U blizini se nalaze mnoge državne institucije, ambasade, parkovi istočnog krila Lenucijeve potkove (Zrinjevac, Strosmayer i Trg kralja tomislava), Hotel Esplanade. Zgrada je udaljena svega dva bloka od Cvjetnog trga i pješačke zone gdje je mnoštvo trgovina, restorana, muzeja itd. Glavni gradski trg i Dolac je udaljen 10 min laganog hoda. Najbliža tramvajska stanica je na 5 min hoda od zgrade, a najbliža autobusna stanica je na Mažuranićevom trgu što je 7 min hoda od zgrade. Mikrolokacija je izuzetno mirna i tiha iako se nalazi u samom centru, dio stana je orjentiran na dvorište, odnosno atrij, a dio na ulicu koja je izuzetno mirna.

OPIS
Novoadaptiran stan površine cca 81m2 sastoji se od "open space" prostora u kojem su smješteni kompletno opremljena kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak, dvije spavaća sobe različitih površina od kojih jedna ima kupaonicu s "walk-in" tušem u sobi i još jedne kupaonice također s "walk-in" tušem.
Stan je moderno namješten, no može se iznajmiti i kao nenamješten.
Stan je vrlo tih i ugodan za život.

Za više informacija kontaktirajte našeg agenta.
=================================

Agencijska provizija obračunava se u skladu s Općim uvjetima poslovanja i Cjenikom objavljenim na https://angelusnekretnine.hr/o-nama

Vaše Angelus nekretnine d.o.o.

ID KOD AGENCIJE: 4963

Sandra Mulović
Agent s licencom
Mob: +385 91 466 2233
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: sandra@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

3-s, Stan, 81m², 1 Kat

Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad

Nije aktivan