Dodano: 04 travnja 2024

Pregledi: 87

Object ID: 445140

Odabrano: 0

35 m²
1
1
Broj soba
1
Područje
35 m²
Godina izgradnje
2006.
Balkon
Balkon
Pogled
Na moru
Energetski razred
A
Kupaonica
1
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-240-494558
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Smješten u Senju 2.red od mora, ovaj južno orijentirani stan u stambenoj zgradi predstavlja idealnu priliku za udoban i ugodan život uz more.
S stambenom površinom od 35,11m2, pun je sunčeve svjetlosti te svojom funkcionalnom organizacijom prostora nudi sve što vam je potrebno za opuštajući odmor.

Pri ulasku u stan, dočekuje vas ulazni hodnik koji vodi do različitih prostorija. Na desnoj strani nalaze se odvojeno malo spremište i garderoba, pružajući vam dovoljno prostora za organizaciju vaših stvari. S lijeve strane hodnika, nalazi se kupaonica sa kadom, svim potrebnim sanitarijama i perilicom rublja.

Nastavljajući dalje, dolazimo do male, ali funkcionalne kuhinje, savršene za pripremu ukusnih obroka. Dnevni boravak s djelom za blagovanje predstavlja srce stana, pružajući udoban prostor za opuštanje s prekrasnim pogledom na more. Ovdje također nalazimo pregrađeni dio za spavanje, osiguravajući privatnost.

Stanu na korištenje pripada i drvarnica.

Jedna od najznačajnijih karakteristika ovog stana je nevjerojatan panoramski pogled na more koji se pruža s balkona. Uživajte u jutarnjoj kavi ili večernjem odmoru uz prekrasan pogled na plavo Jadransko more.

Ova stambena jedinica smještena je u zgradi izgrađenoj 2006. godine, samo 190m udaljena od mora i plaže te 1400m od centra grada. Stan je opremljen inverter klima uređajem za ugodnu temperaturu tijekom cijele godine, a postoji i mogućnost grijanja na drva za dodatnu udobnost.

Iako stan nema vlastito parkirno mjesto, pred zgradom se nalazi obilje besplatnog gradskog parkirališta, osiguravajući vam lakoću parkiranja i u sezoni.

Svojstva ove lokacije, smještene u drugom redu do mora s otvorenim pogledom i blizu centra grada, čine ovaj stan izuzetno poželjnim.
U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji, pružajući vam sve što vam je potrebno za ugodan odmor uz more.

ID KOD AGENCIJE: 859

Gordan Butković
Agent s licencom
Mob: +385 99 883 3323
Tel: +385 51 333 888
E-mail: g.butkovic@relax-nekretnine.com
www.relax-nekretnine.com

Lokacija

1-s, Stan, 35m²

Ličko-senjska, Senj

Nije aktivan