Dodano: 07 svibnja 2024

Pregledi: 131

Object ID: 445587

Odabrano: 0

293 m²
2783 m²
6
5
Broj soba
6
Katova
-
Područje
293 m²
Površina zemljišta u m2
2783
Godina izgradnje
2024
Energetski razred
A
Kupaonica
5
Toaleti
1
Bazen
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-503908
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
KODNO IME: Vila Sara

LOKACIJA: Na nekoliko kilometara od srednjovjekovnog mjesta Svetvinčenat, u sklopu općine Žminj, udaljeno samo 30 km od najvećeg grada na Istarskom poluotoku - Pule. Udaljeno 20 kilometara od Rovinja koji je najjače turističko središte u Hrvatskoj i već dugi niz godina bilježi rekordan broj posjeta. Rovinj se diči svojim predivnim plažama, gastronomijom te arhipelagom od 14 otočića i 6 hridi. Vila se nalazi u malenom mjestašcu sa samo nekoliko obiteljskih kućanstava udaljeno samo 4 km od izlaza sa autoputa. Stanovnicima vila pruža blizinu urbanih sredinama i moru, blizinu Italije te zračnih luka Pula i Venecija. Villa je u sklopu naselja Mediteranskih vila, naselje se sastoji od 9 vila, ograđeno je kamenim zidom te je na ulazu portun na električno daljinsko otvaranje.

OPIS: Ova velika mediteranska vila od gotovo 300 m2 s bazenom i zemljištem oko kuće od skoro 3000 m2 smjestila se u malenom mjestašcu u sklopu kompleksa mediteranskih vila kao zadnja u nizu, sa osiguranom potpunom privatnošću. Vila se u prizemlju sastoji od velikog dnevnog boravka s kaminom, kuhinje i blagovaonice u konceptu otvorenog prostora, praonice ili ostave, kotlovnice za centralno grijanje i garaže za dva automobila. Također, u prizemlju su dvije komotne spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama i izlazom na vanjsku terasu, odvojen sanitarni čvor (wc) sa pristupom iz dnevnog boravka. Dnevni boravak se pruža prema velikoj natkrivenoj terasi od ukupno 62 m2 koja sadrži vanjsku kuhinju i veliki kutni kamin s roštiljem.

Stepenicama u obliku slova "U" pristupa se katu ove vile na kojem su smještene još tri spavaće sobe svaka sa pridruženom kupaonicom. U sklopu gornjeg kata nalazi se natkrivena terasa od 12.5 m2 kojoj se pristupa iz hodnika kata ili iz saune veličine 10 m2 koja također ima izlaz na natkrivenu terasu. Ukupna neto površina objekta je 293 m2. Grijanje objekta je planirano kao centralno i podno grijanje u prizemlju i na katu, te za hlađenje klima uređaji u svakoj sobi i dnevnom boravku. Na nekretnini će biti drvena stolarija i škure u Istarskom stilu, dok će obloge podova biti izvedene u keramičkim pločicama, stepenište u kamenu te kupaonica sa sanitarijama. Rukohvati te ograde će biti izvedene u kovanom željezu.

Objekt je smješten na parceli veličine 766 m2, u središnjem djelu odmah uz terasu dominira bazen dimenzije 11.5x3.5 m sa plažom obloženom u tradicionalan Istarski kamen projektirano u konceptu da pruža intimu u odnosu na okolne objekte. U sklopu objekta se nalazi garaža za 2 automobila, dok će parking za automobile biti popločen modernim betonskim pločama. Pročelje objekta će se izvesti u vidu termo fasade 10 cm debljine u kombinaciji sa Istarskim kamenom, a krovište se izvodi rustikalnim drvenim gredama sa izolacijom od kamene vune i crijepom od opeke kao pokrovom. Nekretnina je projektirana tako da je orijentirana na jug kako bi se osigurala maksimalna osunčanost i iskoristivost sunca tokom cijelog dana.

Okoliš vile biti će kompletno uređen, sa posađenim biljkama, travom i navodnjavanjem te vanjskom rasvjetom. Namještaj u vili prikazan na projekcijama nije uključen u cijenu ali se može uz nadoplatu dogovoriti sa izvođačem radova. Također budući vlasnik u ovoj fazi može odabrati dezen obloga podova, zidova i stepeništa.

Vila je u procesu pripremnih radova za izgradnju, u dogovoru sa kupcem mogu se napraviti manje izmjene na projektu te se može pristupiti gradnji objekta s obzirom da su sve dozvole prikupljene. Plaćanje kupca se izvodi u obrocima po fazama izgrađenosti objekta, a cijena gotovog objekta je 850.000,00 Eura

Za sva pitanja i informacije ili za dogovor termina pregleda nekretnine kontaktirajte nas već danas, a na poveznici https://angelusnekretnine.hr/o-nama možete pogledati naše Opće uvjete poslovanja.

ID KOD AGENCIJE: 5034

Igor Vitasović
Voditelj ureda
Mob: +385957126633
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: i.vitasovic@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 293m², Zemljište 2783m²

Istarska, Svetvinčenat

850 000 € ~ 6 375 000 Kn | 2 901 €/m² | 21 758 Kn/m²
Prikazati telefon 385 ••• ••• •• •• +385 986 760 09 _ Poziv
Angelus nekretnine d.o.o.
2 godine 9 mjeseci 7 dana na mm.hr

Angelus nekretnine d.o.o.

Agencija