Dodano: 30 lipnja 2022

Pregledi: 64

Object ID: 44665

Odabrano: 0

60 m²
2
1
Broj soba
2
Područje
60 m²
Kat
6
Godina izgradnje
1990
Balkon
Balkon
Energetski razred
B
Kupaonica
1
Toaleti
1
Lift
Da
Internet
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
irealone-150-303
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
STIL I ŠARM! MIRAMARSKA KOD VUKOVARSKE, 60 m2, 2 SOBE, LOĐA, 6 KAT, LIFT

Dajemo u dugoročan najam funkcionalno i stilski izvanredan 2-soban stan. Nalazi se u mirnom dijelu poslovnog centra grada, na 6 katu stambene zgrade s liftom. Zgrada je izgrađena 1996., uredno održavana, armirano betonske konstrukcije, statički stabilna i posve sigurna od potresa.
Okrenut na mirnu zapadnu stranu s pogledom na zeleni trg, zajedno s lođom čini prekrasnu oazu punu svjetlosti, boja, bilja i čarobnih vizura u svitanje ili smiraj dana.
Stan je novo uređen i potpuno opremljen novim aparatima i svim tehničkim pomagalima. Ima novi krevet i ergonomski madrac nikad korištene, jer će ovo biti prvi najam.
Stilski savršeno osmišljen do najmanjeg detalja daje sjajan osjećaj ugode i pozitivne energije. Lijepe vizure svuda uokolo ostavljaju dojam ugodnog stanovanja, odmora, relaksacije i pune Vas energijom za svaku profesionalnu akciju ukoliko radite od kuće.
Stan čine; ulazni garderobni pred prostor, prostrana soba za dnevni odmor povezana s blagovaonicom i kuhinjom, smočnica, spavaća soba, kupaonica s perilicom, kadom i toaletom te podrumsko spremište za bicikl i slično od 4 m2.
Grijanje je etažno centralno plinsko iz vlastite kotlovnice zgrade. Stan ima klima uređaj, protuprovalna vrata, obiteljski TV paket A1, Internet i Samsung frame TV, kada miruje predstavlja umjetničku sliku na zidu dnevne sobe.
Parkiranje je moguće uokolo zgrade uz povlaštenu mjesečnu karu II zone. Svuda uokolo je zeleno okruženje i svi potrebni urbani sadržaji. U samoj zgradi su kafići, frizeri, zdrava hrana, voćarna, čistionica, kiosk, pekara, pršutoreznica, pizzerija... U blizini je autopraonica hotela Internacional, tu su i banke, Fina, koncertna dvorana Lisinski, fakulteti; Filozofski, Brodogradnja, Strojarstvo, FER... Do centra grada je svega 10-ak minuta šetnje.

Svratite u razgled i oduševite se!

Za razgled i najam ovog stana molimo zovite na broj:
Nadica Hartmann
091 1653 252
MARTI'S nekretnine
Teslina 14/1

Šifra objekta: iro-303

Energetska klasa: B

Kontakt: Martina Zolota, martis@martis-nekretnine.hr, +385 91 165 3250

Lokacija

U blizini ima

Tip Naziv Adresa Udaljenost
  Dućan Super Konzum Ul. Dvanaest redarstvenika 2a, 32000, Vukovar 2,416
  Dućan Maxi Konzum Ul. Josipa Jurja Strossmayera 16, 32000, Vukovar 2,538

2-s, Stan, 60m², 6 Kat

Vrbik

Nije aktivan