Dodano: 09 ožujka 2022

Pregledi: 1

Object ID: 98027

Odabrano: 0

254 m²
520 m²
5
3
Broj soba
5
Katova
-
Područje
254 m²
Površina zemljišta u m2
520
Godina izgradnje
1968
Kupaonica
3
Toaleti
1
Kanalizacija
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
dimedia-326
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Prodaje se kuća na odličnoj lokaciji, predio Melada (Maslina) u Zadru.
Ukupna neto stambena površina iznosi 254m2. Kući pripada okućnica površine 386m2, dok ukupna površina čestice iznosi 520m2.
Sastoji se od 4 etažirane jedinice. U prizemlju se nalaze dva jednosobna stana, gospodarski objekt, dok se kroz 1. i 2. kat proteže komforan trosoban stan. U prizemlju se nalaze dva jednosobna stana, svaki površine cca. 32m2. Stanovi imaju kupaonicu s wcom, dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, odvojenu spavaću sobu.Uz kuću se nalazi gospodarski objekt površine 22,25 m2 kojem je potrebna adaptacija, s mogućom preinakom u konobu ili stambenu jedinicu. Na katu je veliki dvoetažni stan sa zasebnim ulazom, koji se sastoji od ulaznog dijela (hodnika), gostinjskog wc-a, spremišta (kotlovnica), kuhinje s blagovaonicom i velikog prostranog dnevnog boravka, stepeništa za potkrovlje gdje su smještene 3 spavaće sobe s walk-in ormarima, lođe i velike kupaonice.Dvije spavaće sobe imaju odvojeni prostor za garderobu, te izlaz na lođu s južne strane.
Blagovaonica i dnevni boravak su ostakljeni cijelom dužinom, što omogućava velike količine dnevnog svjetla i čini ovaj prostor veoma atraktivnim.
U dvorištu se nalazi dovoljno prostora za parking, također postoji  mogućnost izgradnje bazena, kuća ima prilaz s dvije ulice.
Na kući je postavljena stiropor fasada debljine 5cm, dok je stolarija drvena. Na krovištu je crijep, kamena vuna, paropropusna folija i grede. Grijanje je izvedeno u stanovima u prizemlju na klima uređaj za grijanje i hlađenje, u gornjem stanu je podno centralno grijanje na struju.Podovi u kupaonicama su obloženi pločicama, a u dnevnom dijelu i sobama djelomično parketom i laminatima.
Objekt ima 2 zasebna brojila za struju.
Kuća je građena prije 1968.godine, a kompletno je renovirana  2006. godine.

Lokacija

Kuća, 254m², Zemljište 520m²

Zadarska Zadar

Nije aktivan