Dodano: 12 rujna 2022

Pregledi: 238

Object ID: 12040

Odabrano: 0

107 m²
6
Broj soba
6
Područje
107 m²
Kat
1
Godina izgradnje
1967
Toaleti
3
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
irealone-150-130
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
TREŠNJEVKA, OZALJSKA, 107 m2, 6 SOBA, 1 KAT, JEDINSTVENA NEKRETNINA

STAMBENI PROSTOR, POSLOVNI PROSTOR, INVESTICIJA! ODLIČNA LOKACIJA!
MOGUĆA 4 APARTMANA!

Prodajemo 6 sobni nenamješten stan na 1 katu u Ozaljskoj ulici koji je korišten kao poslovni prostor pa ima 7 odvoda vode, što omogućuje brojne kombinacije iskoristivosti. Ovaj izuzetno funkcionalan i maštovit stambeni prostor ima kružno kretanje, a sastoji se od 6 velikih prostorija, čajne kuhinje i prostora za blagovanje, te 3 WC-a, spremišta s ugrađenim ormarima i ulaznog hodnika.
Stan trenutno nema kupaonicu pa je moguć odabir prostorije za kupaonicu prema vlastitom izboru jer je voda dostupna u svim prostorijama.

Ova je nekretnina etažirana kao 2 stana, što je čini jedinstvenom nekretninom i daje joj dodatnu pogodnost ukoliko budući vlasnik želi 1 stan prodati, a drugi zadržati, imati stan i poslovni prostor, 2 stana, 1 veliki poslovni prostor ili možda 4 apartmana, što je isto moguće.

Cijeli prostor je klimatiziran, grijanje je centralno plinsko s vlastitom strojarnicom u vlastitoj podrumskoj prostoriji (2 x 2 m), gdje se nalazi veliki bojler za grijanje i hlađenje cijelog 1 kata s čilerom na vanjskom dijelu zida koji hladi prostorije.
Stolarija je aluminijska pa su prozori hermetički zatvoreni i daju odličnu termičku i osobito zvučnu izolaciju. Buka s Ozaljske ulice je zapravo nečujna. U kružnom toku kroz ovaj tlocrtno zanimljiv stan pola prostorija gleda na ulicu, a preostale na mirnu dvorišnu stranu i veliko stablo raskošne krošnje.
Zgrada je u odličnom stanju, uredno održavana, čista, prostranog stubišta i bez ikakvih oštećenja od nedavnih potresa.

U blizini su svi potrebni urbani sadržaji; trgovine, tržnica, javni prijevoz, škole, vrtići...
Kupac plaća agencijsku proviziju u iznosu 2% od ukupno ugovorene kupoprodajne cijene (oslobođeno plaćanja PDV-a). U proviziju osim spajanja s prodavateljem, spada dokumentacija i kompletno pravno vođenje kupoprodaje, zaključno s prijenosom režija, vlasništva i uknjižbom.
Za razgled molimo zvati na broj:
Nadica Hartmann
091 1653 252

Šifra objekta: iro-130

Energetska klasa: U izradi

Kontakt: Martina Zolota, martis@martis-nekretnine.hr, +385 91 165 3250

Lokacija

6-s, Stan, 107m², 1 Kat

Trešnjevka

Nije aktivan