Dodano: 02 srpnja 2020

Pregledi: 34590

Object ID: 13801

Odabrano: 0

380 m²
1200 m²
12
4
Broj soba
12
Katova
-
Područje
380 m²
Površina zemljišta u m2
1200
Godina izgradnje
2007
Energetski razred
B
Kupaonica
4
Plin
Da
Kanalizacija
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Internet
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-181834
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Nedaleko Matulja, okružena prirodom i zelenom zonom bez mogućnosti gradnje, prodaje se prekrasna vila smještena na parceli od 1.400 m2. Nalazi se na kraju ulice, te pruža pravi mir i ugodan život.

Sastoji se od tri etaže - suterena, prizemlja i kata.

U suterenu se smjestio stan površine 75 m2 koji se sastoji od ulaznog hodnika, kupaone, dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonom i dvije spavaće sobe. Iza njega je kotlovnica/radiona te spremište.

Prizemlje se sastoji od dva stana - manji: ulazni hodnik, spavaća soba, kupaona, kuhinja sa blagovaonom, dnevni boravak i još jedna prostorija koja može poslužiti kao garaža ili može biti dodatak stanu kao spavaća soba sa kupaonom (po želji budućeg vlasnika).

Veći stan je napravljen kao dvoetažni, i on je najluksuzniji. Donji dio se sastoji od ulaznog dijela, stepenica za kat, dvije kupaone, prostranog dnevnog boravka, kutka za čitanje i kuhinje sa blagovaonom dok se gornji dio sastoji od predsoblja i 4 spavaće sobe. Jedna od tih soba (najveća, ima oko 60 m2) je pretvorena u "man cave", gdje vlasnik ima svoje utočište. Ulazni dio, stepenice koje vode na kat i predsoblje na katu su popločani 200 godina starim, 7 cm debelim tavalonima od hrastovog drva, stepenice i predsoblje su ograđeni predivnom, rustikalnom kovanom ogradom, a i većina namještaja u ovom stanu skupljana je kroz duge godine, ručni je rad rustikalnog stila, i pridonosi veličanstvenosti ove nekretnine.

Važno je napomenuti da sve sobe u kući imaju izlaz na mnogobrojne terase, od kojih su neke natkrivene.

Kuća je građena vrhunskim materijalima pošto je vlasnik nije planirao prodavati. U gradnji je korištena poroterm cigla od 35cm, a na to je dodana i stiropor fasada od 5 cm. Opremljena je PVC stolarijom, protuprovanim vratima, prvoklasnom keramikom, unikatnim hrastovim podovima, kovanom ogradom, centralnim plinskim grijanjem + grijanjem na drva (kalijeva peć sa mogućnošću kombiniranja grijanja - može plinsko za cijelu kuću ili na drva za dvoetažni stan), parlafonom, sat tv-om itd, a napravljena je i priprema za video nadzor (budući vlasnik mora instalirati kamere, a video nadzor može biti u svim sobama).

Vanjski dio kuće je impresivan, na površini od nešto više od 1.200 m2 smjestio se parking za cca 7 automobila, sjenica sa roštiljem (koja se trenutno koristi i kao natkriveni parking), mali "kamenjar" sa mjestom za druženje u hladovini 3 velika hrasta, te prostrane zelene površine sa južne i sjeverne strane kuće koje zbog svoje veličine omogućuju izgradnju bazena i sunčališta.

Mikrolokacija na kojoj se kuća nalazi je idealna - na samo 5-6 minuta hoda imate dom zdravlja (ljekarna, zubari, obiteljski liječnici, ginekolog, pedijatar itd...), autobusnu stanicu, sportski centar, dućan, a u Matuljima (15ak minuta pješke) uza sve to imate još i školu, vrtić, poštu, restoran, nekoliko pekara, benzinsku postaju, dječje igralište, amfiteatar itd.... Opatija je udaljena 8 minuta vožnje automobilom. IDEALNO!!

Vlasnička dokumentacija je uredna, i prodavatelj garantira brzi prijenos vlasništva. Moguće je dogovoriti i prodaju sa namještajem, a isto tako i cijena nije završna, tj. moguća je korekcija - vlasnik je spreman na razgovor o svemu.

S obzirom na sve što ova nekretnina pruža, lako je moguće da je Vaš agent nešto nenamjerno izostavio, pa Vas svakako pozivamo u razgled - nećete požaliti!!

NEKRETNINA IDEALNA KAKO ZA VLASTITU UPOTREBU, TAKO I ZA BAVLJENJE TURIZMOM!!

PREPORUČAMO!!


ID KOD AGENCIJE: 798

Exclusive nekretnine d.o.o.
Mob: +385 91 887 5855
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: info@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

U blizini ima

Tip Naziv Adresa Udaljenost
  Dječiji vrtić Dječji vrtić "Zlatan" Primorska 9, Rijeka 103
  Park Park Za Djecu Primorska ul. 8, Rijeka 169
  Dječiji vrtić DV Snjeguljica Bože Starca Jurićeva 58, Rijeka 291
  Bolnica Atlas Zone Ul. Josipa Mohorića 27B, Rijeka 430
  Dječiji vrtić Dječji vrtić "Pinokio" Ludvetov breg 1, Rijeka 565
  Sport Studio Ki Diračje ul. 107A, Rijeka 600
  Sport Društvo Borilačkih Sportova Bellator Gym Ul. Josipa Mohorića 16, Rijeka 621
  Škola Osnovna škola Zamet Ul. Bože Vidasa 12, Rijeka 643
  Sport Air Step Dance School Rijeka Trg riječkih olimpijaca, Rijeka 674
  Bolnica Dentalni Laserski Studio Jindra-Strika Ul. Bože Vidasa 16A, Rijeka 679

Kuća, 380m², Zemljište 1200m²

Primorsko-goranska, Matulji

Nije aktivan