Dodano: 11 studenog 2019

Pregledi: 79

Object ID: 13890

Odabrano: 0

100 m²
4
3
Broj soba
4
Područje
100 m²
Kat
1
Godina izgradnje
2021
Balkon
Balkon
Pogled
Na moru
Kupaonica
3
Toaleti
1
Lift
Da
Bazen
Da
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-141279
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Luksuzna moderna vila sa bazenima nalazi se na desetak minuta od samog centra Crikvenice i velike pješčane gradske plaže. Smještena je na mirnome području, u tihom naselju, okružena je prirodom, suhozidima i mediteranskom vegetacijom te susjednim vilama pa pruža pravi odmor u luksuznom okruženju.

Od ukupno četiri stambene jedinice u objektu, dvije jednoetažne nalaze se u prizemlju, a dvije dvoetažne na 1. i 2. katu zgrade.

Apartman koji se ovdje prodaje je dvoetažni i proteže se kroz prvi i drugi kat. Prva etaža se sastoji od predsoblja sa stepenicama za gornju etažu, wc-a sa vešerajem, spavaće sobe sa vlastitom kupaonom te dnevnog dijela kojega čine kuhinja sa blagovaonom te prostrani dnevni boravak. Iz dnevnog dijela izlazi se na veliku sjevernu terasu na koju je smješten bazen te prostor sa roštiljem, te na južnu terasu sa koje se pruža veličanstven panoramski pogled na more i otok Krk. Druga etaža sastoji se od predprostora te dvije spavaće sobe - svaka sa vlastitom kupaonom te izlazom na 23m2 veliku zajedničku polunatkrivenu terasu, sa koje se pruža veličanstveni pogled.

Kompletna vila se gradi sa vrhunskim materijalima, predviđena je ALU stolarija, podno grijanje (dizalica topline), inverter klimatizacija itd., a svaka stambena jedinica će imati osiguranu potpunu privatnost, zaseban ulaz, privatni bazen, vanjsko i garažno parkirno mjesto, spremište i kotlovnicu. Komunikacija podruma/garaže s gornjim etažama osigurana je zajedničkim stepeništem, odnosno liftom.

Ukupna površina apartmana sa svim pripadajućim dijelovima iznosi 170,50m2, a planirani završetak radova je 06.2021.

POSEBNA POGODNOST: KUPAC NE PLAĆA 3,00% POREZA NA PROMET NEKRETNINAMA!!

IZVANREDNA PRILIKA KOJU NE ŽELITE PROPUSTITI!!!

PREPORUČAMO!!!

ID KOD AGENCIJE: 229

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

4-s, Stan, 100m², 1 Kat

Primorsko-goranska, Crikvenica

Nije aktivan