Dodano: 13 lipnja 2019

Pregledi: 31272

Object ID: 13984

Odabrano: 0

639 m²
1200 m²
14
11
Broj soba
14
Katova
-
Područje
639 m²
Površina zemljišta u m2
1200
Godina izgradnje
1998
Kupaonica
11
Toaleti
1
Bazen
Da
Kanalizacija
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-126518
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
U prodaji imamo predivnu vilu koja se nalazi u zaleđu Crikvenice. Smještena je na mirnome području, okružena prirodom, te pruža idiličan odmor u vrijeme ljetnih gužvi i vreve.

Sastoji se od:

- prizemlja: kuhinja, dnevni boravak sa blagovaonom, soba sa vlastitom kupaonom (pripremljena je za osobe sa invaliditetom, tj. nepokretne osobe), wc, te vešeraj i kotlovnica.
Vanjski dio prizemlja je predviđen kao veliko dvorište sa mogućnošću parkiranja 10ak automobila, a također ima i sjenicu sa roštiljem i prostorom za druženje.

- prvog kata: pet spavaćih soba, svaka sa vlastitom kupaonom, klimom, podnim grijanjem, te predsoblje koje se može urediti u dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonom - po želji kupca.
Sve te sobe imaju izlaz na zajedničku ogromnu terasu pokraj koje se nalazi lijepi veliki bazen sa sunčalištem (bazen ima 40m2) te zelena površina koja je u jednome dijelu pretvorena u diječje igralište, a ukupna površina te parcele iznosi 975m2.

- visokog potkrovlja: tri spavaće sobe, opremljene isto kao i ostale, sa vlastitom kupaonom, klimom i podnim grijanjem, svaka ima svoju terasu, te zajedničko predsoblje koje se može preraditi u kuhinju sa blagovaonom i dnevnim boravkom - po želji kupca.

Vila je građena vrhunskim materijalima, pazilo se na svaki detalj, ima podno grijanje, klimatizirane sve sobe, a neke sobe imaju i vlastitu terasu, centralno grijanje na pelete, a i solarno grijanje vode, osiguran je parking po sobi, a uz parking u dvorištu na raspolaganju je i javni parking u okolici.

Glavna odlika ove vile je skladna gradnja i odlična povezanost svih cjelina. Ovo je izvanredna prilika za bavljenje turizmom, a isto tako i za vlastitu upotrebu (npr. mnogočlane obitelji).

Dokumenti su uredni, te vlasnik garantira brzi prijenos vlasništva, kao i mogućnost preuzimanja uhodanog posla (turistički najam).

Nekretnina koju svakako preporučamo, i koju morate vidjeti uživo!!

ID KOD AGENCIJE: 100125-65

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 639m², Zemljište 1200m²

Primorsko-goranska, Vinodolska Općina, Bribir

Nije aktivan