Dodano: 07 svibnja 2021

Pregledi: 33462

Object ID: 14962

Odabrano: 0

131 m²
4
2
Broj soba
4
Područje
131 m²
Kat
1
Pogled
Na moru
Kupaonica
2
Internet
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-142-227736
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Moderan dvoetažni stan u Rovinjskom Selu
Prodaje se stan u zgradi novije gradnje u Rovinjskom Selu od 131 m2. Dvorište je tako podijeljeno da svakom od tri dvoetažna stana pripada određeni dio. Jedno natkriveno parkirno mjesto pripada svakom stanu, a nalazi se ispred zgrade.
Površina okučnice koja pripada stanu iznosi 59 m2, od čega je 35 m2 ograđenog dvorišta te 25 m2 natkrivenog parkirnog mjesta.
Stan se sastoji od prizemlja i prvog kata s kojeg se pruža pogled na more. U prizemlju je hodnik, iz kojeg se ide u kuhinju, dnevni boravak, kupaonu, ostavu i trpezariju. Iz hodnika također izlaz na stražnje pripadajuće ograđeno dvorište, te iz trpezarije izlaz na terasu. Unutarnje stepenice vode na prvi kat.
Na katu se nalaze tri spavaće sobe i kupaona.
Stan je kompletno kvalitetno opremljen i namješten i kao takav se prodaje. Ima kotlovnicu s centralnim grijanjem i termo fasadu. Stan je svijetao i prostran, čemu pridonosi i visina stropova od 2,70 cm. Grijanje je centralno na struju, marke Valliant. Režije ukupno mjesečno iznose cca 1000-1100 kn. Stanu pripada i prilazni put.
Sav namještaj u stanu izrađen je od drva i na mjeru, te se prodaje sa stanom, a uz namještaj dolaze i televizori u spavaćim sobama, perilica i sušilica za rublje, ugradbena perilica za posuđe, dva hladnjaka, dva klima uređaja, poseban bojler za gornji kat, kuhinja po mjeri sa svim uređajima i ostavom, sprave za vježbanje. Veliki blagovaonski stol izrađen je od pune hrastovine.
Dvorište dolazi s roštiljem i garniturom za sjedenje, a terasa je popločena kamenom. Dvorište je djelomično natkriveno drvenim gredama.
Smješten je u dosta naseljenom dijelu Rovinjskog Sela koji je dobro povezan s ostatkom mjesta i cestom za Rovinj.
Vrlo lijepa nekretnina samo 5 km od Rovinja. U Rovinjskom Selu je veliki supermarket, mali dućan, škola, vrtić, apoteka, kafići, pizzeria a planira se i ambulanta.
..



ID KOD AGENCIJE: 5577 A

Vida Đuran
Agent s licencom
Mob: +385 98 9483 846
Tel: 051/211-800
E-mail: vida.djuran@lider.hr
www.lider.hr

Lokacija

4-s, Stan, 131m², 1 Kat

Istarska, Rovinj, Rovinjsko Selo

Nije aktivan