Dodano: 27 listopada 2022

Pregledi: 28

Object ID: 157622

Odabrano: 0

150 m²
- m²
4
Broj soba
4
Područje
150 m²
Godina izgradnje
1950
Energetski razred
C
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
dimedia-33868
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Istra, Brtonigla - kamena kuća u nizu s pogledom na more, P+2, 150m2!
Brtonigla se nalazi na sjeverozapadnom dijelu istarskog poluotoka, smještena na brežuljku, okružena vinogradima i maslinicima, nudi ponešto drugačiji odmor, prepun tradicije koja započinje u vinogradu, nastavlja se u podrumima, a završava obiljem na stolu. Mjesto je to koje nudi niz obiteljskih podruma i kušaonica s vrhunskim vinima i maslinova ulja.Nudi najbolje od istarske unutrašnjosti – prirodne parkove i špilje, pitoreskne brežuljke, bogatu floru i faunu, odlično očuvane crkvice, kapelice i arheološka nalazišta. Brtonigla je prava oaza kvalitetnog odmora odakle se kroz okolna polja i prirodu u nekoliko minuta može doći do plaža.
U jednom od njenih mjesta u svojstvu općine nalazi se kuća iz naše ponude, autohtona, kamena i potpuno renovirana u istarskom šarmu.
Sastoji se od tri etaže od kojih je prizemna etaža odvojena zasebna jedinica, dok su druga i treća etaža zasebna dvoetažna jedinica.
U prizemnoj jedinici nalazi se prostrani dnevni boravak s kuhinjom u open space-u, spavaća soba, kupaona te ostava, i ona kao takva može služiti svrsi prihodovnog statusa.
Vanjsko impozantno kameno stepenište vodi na kat u dvoetažni stan koji se sastoji od dnevnih prostorija na ulaznoj etaži i spavaće sobe na katu s poluzatvorenom terasom i prekrasnim pogledom na more.
Kompletni interijer kuće zadržan je u prirodnim materijalima kamena i drva kako bi se zadržao autohtoni izgled i gradnja ovog podneblja.
No slike same svjedoče šarmu ovog kamenog bisera.
Na maloj udaljenosti nalazi se okućnica od cca 300 m2 koja se može urediti po osobnoj želji i interesu.
Grijanje je strujno, klima, peleti/drva.
Vlasništvo i dokumentacija uredno.
Kuća je pogodna za osobnu stambenu namjenu u kombinaciji s dodatnim turističkim prihodom ili kao turistička vikendica.
 
Udaljenost od :
Umaga - 10 km
Novigrada - 10 km
Plaže - 5 km
 
Ako ste ljubitelj autohtonog, šarmantnog i osjećaja snage i moći koju daje kombinacija kamena i drva, ovo je sigurno nekretnina za vas zato ne oklijevajte, nazovite i dogovorite razgled s potpunim povjerenjem !
 
 
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Lokacija

Kuća, 150m², Zemljište -m²

Istarska Brtonigla

Nije aktivan