Dodano: 05 srpnja 2022

Pregledi: 1

Object ID: 162745

Odabrano: 0

86 m²
3
1
Broj soba
3
Područje
86 m²
Kat
2
Godina izgradnje
2022
Kupaonica
1
Toaleti
1
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
dimedia-386
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Prodaje se stan u novogradnji u Zadru, predio Melada (Maslina).
Gradi se manja stambena zgrada sa 6 stambenih jedinica na Meladi, a predviđeni rok završetka gradnje je prosinac 2022. godine.
Zgrada se sastoji od prizemlja i dva kata.
Stan S5 ukupne neto kvadrature cca. 86m2 nalazi se na drugom katu zgrade. Stambeni prostor stana sastoji se od ulaznog dijela (hodnika), 3 spavaće sobe, komfornog dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice s wcom, gostinjski wc, te natkriveni balkon. Ukupna tlocrtna površina stana iznosi 78,33m2.
Stanu pripada ostava u podrumu i dva parkirna mjesta s priključkom za punjenje električnih automobila.
Nalazi se na odličnoj i mirnoj lokaciji u blizini koje se nalaze svi sadržaji potrebni za svakodnevni život (osnovna škola, vrtić, trgovina, sportski centar Višnjik, itd.).
U izgradnji se koriste visokokvalitetni materijali. Kupac ima mogućnost izbora keramike i parketa (prva klasa materijala). Ograde na balkonima su staklene (tonirane). Klima uređaji (Daikin ili drugi brand jednako kvalitetan), svaka prostorija u stanu grijana i hlađena. Dizalica topline, podno grijanje u kupaonici i dijelu stambene jedinice. U kupaonici se ugrađuje ugradbeni Geberit vodokotlići sa visećom školjkom, podna kanalica u tušu (Geberit), umivaonik (Laufen ili sl.), špine (Grohe i HansGrohe).
Stijene za izlaz na terasu su podizno klizne aluminijske sa aluminijskim roletama na struju. Također, svi prozori će imati rolete na struju. Profili imaju 6 komora i 3 brtve. Sva vanjska stolarija se ugrađuje sa zaštitnim trakama protiv vode (Ral ugradnja). Stakla su troslojna punjena plinom.Na klizne stijene ugrađuju se Plise komarnici (klizni) kao i potezni na svim prozorima. Sve unutarnje kutije od rolete će biti skrivene knauf pločama. Unutarnja stolarija sa skrivenim okovima i magnetskom bravom, ulazna vrata protuprovalna i protupožarna (42 db zvučno izolirana).
Tijekom gradnje velika pažnja se posvećuje svim bitnim detaljima zvučne izolacije, vrstama ljepila, impregnacija i hidroizolacije koje se izvode na svim potrebnim pozicijama u skladu sa pravilima struke.Fasadni sustav izvodi se od stiropora debljine 10 cm (fasadni sustav Rofix). Sve prozorske vanjske klupčice su aluminijske, a unutarnje su kamene debljine 3 cm.
Okolišu oko zgrade pridaje se velika pozornost. Vrtovi i parkirališta odvojena su sa zidom i bravarskom ogradom (pocinčana) od privatnih dvorišta stanova u prizemlju. Na taj način se čuva privatnost stanara.Dvorište oko zgrade na poziciji ulaza u zgradu i poziciji parkirališta je popločano betonskim kockama.
Vlasništvo i dokumentacija uredni!

Lokacija

3-s, Stan, 86m², 2 Kat

Zadarska Zadar

Nije aktivan