Dodano: 21 lipnja 2022

Pregledi: 1

Object ID: 162748

Odabrano: 0

77 m²
2
1
Broj soba
2
Područje
77 m²
Kat
5
Godina izgradnje
1978
Kupaonica
1
Toaleti
1
Lift
Da
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
dimedia-380
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Prodaje se stan u zgradi u Zadru, predio Brodarica (Maraska park).
Dvosobni stan ukupne površine 77,40m2 nalazi se na petom katu stambene zgrade s liftom izgrađene 1978. godine.Sastoji se od predsoblja (ulaznog dijela), dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, hodnika, kupaonice s wcom, gostinjskog wc-a i dva balkona. 
Iz cijelog dnevnog dijela stana pruža se prekrasan pogled na grad, otoke i more. Dnevni dio stana orijentiran je jugozapadno, dok su spavaće sobe sjeveroistočne orjentacije.Postoji mogućnost korištenja zajedničke krovne terase.
Stan je opremljen drvenom stolarijom, dok se na podovima nalaze parketi i pločice. U stanu je postavljena klima, te su djelomično promjenjene instalacije.
U podrumu zgrade nalazi se drvarnica površine 3,40m2.Zgrada ima zajedničku kotlovnicu za centralno grijanje i za opskrbu toplom vodom.Parking je javan-besplatan u prizemlju zgrade.
Nalazi se na izvrsnoj lokaciji u blizini plaže, centra grada, marine, škole, vrtića te svih sadržaja potrebnih za ugodan život i odmor. Nekretnina može predstavljati idealnu kupovinu za bavljenje turizmom, te osigurati brzi povrat ulaganja.
Vlasništvo 1/1

Lokacija

2-s, Stan, 77m², 5 Kat

Zadarska Zadar

Nije aktivan