Dodano: 19 travnja 2021

Pregledi: 66

Object ID: 17026

Odabrano: 0

76 m²
3
1
Broj soba
3
Područje
76 m²
Kat
4
Godina izgradnje
1953
Kupaonica
1
Toaleti
1
ID oglasa u agenciji
indomio-155-224760
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA
Centar, Zvonimirova ulica. Sredina Zvonimirove ulice.
Na par tramvajskih stanica od glavnog zagrebačkog trga, 10-ak min pješice do tržnice Kvatrić. Lokacija povezana svom mogućom infrastrukturom.
OPIS
Stambeni prostor upisane površine 64.67 m2 nalazi se u stambenoj zgradi građenoj '53 godine. Stan u naravi ima više kvadrata iz razloga adaptacije, te zatvaranjem balkona na dvorišnoj strani, preinaka ostave i wc-a. Sveukupno je dobiveno 76.17 m2. Izvedeno stanje je legalizirano i dobiveno pravomoćno rješenje.
Stan se nalazi na 4 katu od ukupnih 5 nadzemnih etaža. Zgrada nema lift. U stubištu je ostavljen prostor za izgradnju lifta, ali lift nije ugrađen.
Stan ima lijep raspored; 3 prostorije i balkon na stranu Zvonimirove, te kuhinja, blagavaonica i kupaonica s toaletom na dvorišnoj strani. Orjentacija S-J. Visina stropa 2.80 cm.
Prostor je 2018. godine renoviran u smislu podnih obloga; strujne, vodne i kanalizacione instalacije. 2018. godine izmjenjene su kanalizacijske, vodne i strujne instalacije i vertikale u cijeloj zgradi i u svim stanovima. Podne obloge u hodniku i sobama gdje je parket. Tamo je parket prebrušen i polakiran (hrastov parket), te nove podne keramičke pločice u kupaonici.Plinski bojler uredno servisiran. Vanjska stolarija PVC. Podna konstrukcija u stanu je ojačana OSB pločama. Temeljna konstrukcija i vanjska noseća konstrukcija zgrade su od armiranog betona.
Vezano na predhodni potres; zgrada ima zelenu naljepnicu,te nije ni u kojem smislu oštećena. Iza Petrinjskog potresa cijela zgrada sa svim stanovima je protupotresno osigurana kod osiguravajućeg društva.
Stanu pripada i ostava u podrumu.
Vlasnička dokumentacija uredna. Mogućnost kupnje putem kredita banke.
Energetski certifikat u postupku izrade.
Agencija preporuča ovu nekretninu.
Za više informacija molimo kontaktirajte agenta.
===============================================
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
S poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.



ID KOD AGENCIJE: 3156

Stella Lipić
Agent s licencom
Mob: +385 91 466 2333
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: stella@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

3-s, Stan, 76m², 4 Kat

Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad

Nije aktivan