Dodano: 08 studenog 2020

Pregledi: 134

Object ID: 17254

Odabrano: 0

3100 m²
Područje
3100 m²
ID oglasa u agenciji
indomio-155-201761
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA:

Kuća se nalazi u trećem redu do mora u maloj, mirnoj uvali Gornja Krušica na otoku Šolti. Otok Šolta smjestio se nadomak Splitu, svega devet nautičkih milja i sa sedam veza dnevno u sezoni postao je praktički predgrađe Splita. Podno najviše točke otoka Vele Straže, okružena gustom borovom šumom nalazi se Gornja Krušica. Do ove uvale se može doći iz Gornjeg Sela pješke i iz Stomorske cestom ili morem. U naselju nema ugostiteljskih objekata ni trgovine pa se može uživati u mirnoj okolini, suncu i moru.
Gornja Krušica je uvala u blizini mjesta Stomorska. Stomorska je  malo ribarsko mjesto na sjeveroistoku otoka Šolte. Od glavne luke Rogač je udaljeno 12km. Stomorska je sa Splitom (kopnom) povezana trajektnom linijom iz Rogača te povremeno katamaranskom linijom iz samog mjesta. Splitski aerodrom koji je povezan sa gotovo svim europskim državama, udaljen je 25km od splitske luke. 

OPIS:

Zemljište je pravilnog oblika, kaskadno se spušta prema moru. Na parceli su mali vrtovi ograđeni suhozidom te davno započeta gradnja objekta.
Sa zemljišta se pruža predivan, otvoren pogled na more.
Zemljište se nalazi dijelom unutar izgrađenog dijela građevinskog područja naselja, mješovita namjena - pretežito stanovanje, dijelom izvan građevinskog područja te dijelom unutar crte 100 m od morske obale.
Zemljište ima pristupni put, struju i vodu.
=======================================================
Cijenjeni potencijalni kupci,
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
Sa poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.


 
 

ID KOD AGENCIJE: 2711

Tanja Lucić
Voditelj ureda Split i Licencirani agent
Mob: +385 91 466 2223
Tel: +385 21 587 441
E-mail: tanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

3100m², Zemljište

Splitsko-dalmatinska, Šolta, Stomorska

Nije aktivan