Dodano: 08 studenog 2020

Pregledi: 20100

Object ID: 17546

Odabrano: 0

13804 m²
Područje
13804 m²
ID oglasa u agenciji
indomio-155-200473
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA:

Prodaje se građevinsko zemljište ukupne površine 13.804 m2 na otoku Hvaru, u Jelsi. Zemljište se nalazi na brdašcu poviše centra te je udaljen svega 150 m zračne linije od mora.

OPIS:

Struja i voda su dovedeni do same parcele, a u planu općine Jelsa je i provođenje kanalizacije. Asfaltirani put vodi do same parcele.
Zemljište se nalazi na uzvisini te se sa njega pruža vrhunski pogled, s jedne strane na Jelsu, a s druge strane na Bol i Brač. Budući je teren strm, pogled se ne može zakloniti u niti jednom slučaju. Zemljište se svojim južnim dijelom nalazi u zoni S-mješovita namjena pretežito stambena, a sjevernim dijelom u zoni R1-športsko rekreativna zona.
Pogodno je za gradnju urbanih vila.
Otok Hvar, kralj među dalmatinskim otocima, poznat je od Antike po svom važnom strateškom i nautičkom položaju, bogatstvu slojevitosti povijesnih razdoblja, kulturnim i prirodnim spomenicima i književnosti. Zahvaljujući blagoj klimi, toplim zimama i ugodnim ljetima, domaćin je brojnim gostima, znanstvenicima i putnicima namjernicima koji, privučeni raskošnom mediteranskom prirodom koju industrija nije narušila, mogu uživati u svježoj ribi i visokokvalitetnim vinima.
U središnjem dijelu otoka Hvara smjestila se Jelsa, milovidna, čista, susretljiva i sklona gostima i putnicima. Omeđuju je dva najviša otočka vrha - na zapadu Sv. Nikola, a na istoku Hum. Na jugu je okružena brdima Vrh, Samotorac i Gozd, a sa sjeverne je strane brežuljak Burkovo štiti od sjevernih vjetrova.
Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + PDV.

ID KOD AGENCIJE: 1056

Tanja Lucić
Voditelj ureda Split i Licencirani agent
Mob: +385 91 466 2223
Tel: +385 21 587 441
E-mail: tanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

13804m², Zemljište

Splitsko-dalmatinska, Jelsa

Nije aktivan