Dodano: 29 studenog 2022

Pregledi: 9

Object ID: 182255

Odabrano: 0

90 m²
4
Broj soba
4
Područje
90 m²
Kat
4
Godina izgradnje
1986
Parkiralište
1986
ID oglasa u agenciji
dimedia-7875
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Predivan dvoetažni novouređeni stan površine 90m2 na 4. katu visokokvalitetne zgrade (Industrogradnja) u Vrbanima.U stanu su zamijenjeni parketi, sva vanjska stolarija sa roletama, elektro i vodovodne instalacije, keramika i sanitarije u WC-ima i kupaonici, kao i opločenje na loggi, a u travnju 2021. godine svi zidovi u stanu su bojani.
Prva etaža sastoji se od ulaznog hodnika sa protuprovalnim Multilock vratima, ostave u kojoj je priključak za perilicu rublja, WC-a, odličnog prostranog funkcionalnog walk-in spremišta sa puno polica i mjesta za odlaganje, spavaće sobe, dnevnog boravka sa izlazom na loggiu zaštićenu tendom, kuhinje i blagovaone. Između boravka i blagovaone nalazi se klizna stijena koja dijeli (spaja) prostor u open space.
Kružne stube penju se na drugu etažu koja se sastoji od galerije, radne sobe (koja može imati bilo koju drugu namjenu), velike spavaće sobe sa ugradbenim ormarom po mjeri, kupaonice sa tuš kabinom i klasičnom kadom, zasebnog WC-a, te walk-in ugradbenog ormara.
Obje etaže su klimatizirane posebnim klima jedinicama. Gornja i donja etaža dodatno su odvojene tapeciranim vratima koja potpuno eliminiraju zvukove, pa je svaka jedinica za sebe potpuno zvučno izolirana.
Sva vanjska stolarija zamijenjena je vrhunskom stolarijom od ariša, sa alu roletama i komarnicima. Stan je na zadnjem katu, iznad kojeg su spremišta i zajedničke prostorije sa krovištem, što garantira savršen mir i privatnost. Okrenut je na zapad, na zelenilo unutarnjeg parka, zaštićen od bilo kakve buke. Krasan i umirujući pogled sa puno dnevnog svjetla.
Zgrada ima ugrađen panoramski lift što uvelike doprinosi komforu, te ima pristup već sa pločnika izvana.
Parking ispred zgrade uvijek je dostupan i slobodan. Stan je 3 minute udaljen od tramvajske i isto toliko od autobusne stanice. Do Jarunskog jezera dijeli vas 5 minuta laganog hoda. Škola i vrtić su udaljeni najviše pola minute hoda.

Lokacija

U blizini ima

Tip Naziv Adresa Udaljenost
  Zabava Galerija Mala Trg bana Josipa Jelačića 6, Zagreb 27
  Škola Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb Marulićev trg 19, Zagreb 32
  Dućan Müller Trg bana Josipa Jelačića 8, Zagreb 67
  Škola Akademija medicinskih znanosti / Ostale znanstvenoistraživačke pravne osobe Praška 2/III., Zagreb 78
  Zabava Galerija Karas Praška 4, Zagreb 99
  Zabava Galerija Zaklade za djecu Hrvatske Trg bana Josipa Jelačića 12, Zagreb 106
  Zabava Galerija hrvatske naivne umjetnosti Bakačeva 5, Zagreb 112
  Bolnica Poliklinika Optotim Bogovićeva 1, III.kat, Zagreb 156
  Zabava Kazalište Ivan Goran Kovačić Opatovina 11, Zagreb 165
  Sport Synergy Fitness Centar Praška ul. 10, Zagreb 172

4-s, Stan, 90m², 4 Kat

Grad Zagreb Zagreb

Nije aktivan