Dodano: 15 listopada 2022

Pregledi: 3

Object ID: 182769

Odabrano: 0

93 m²
4
2
Broj soba
4
Područje
93 m²
Kat
3
Godina izgradnje
2005
Kupaonica
2
Lift
Da
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
dimedia-410
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Prodaje se trosoban stan s dodatnom garsonjerom u Zadru, predio Relja.
Stan ukupne neto površine 92,51m2 nalazi se na trećem katu višestambene zgrade, novije gradnje s liftom.
Stan se sastoji od dvije stambene jedinice odvojene zasebnim ulazima i hodnikom. Iz hodnika se izlazi u opremljeni vešeraj/ostavu.
Trosoban stan se sastoji od ulaznog dijela, velike i komforne dnevne sobe u kojoj je smještena kuhinja s blagovaonicom i dnevni boravak. Hodnik iz dnevne sobe vodi u spavaći dio stana gdje su smještene dvije dječje sobe, roditeljska soba i kupaonica s wcom.
Drugi dio stana čini garsonjera površine cca. 18m2 koja se sastoji od ulaznog dijela, kuhinje po mjeri, male blagovaonice, kupaonice s wcom i spavaće sobe.
Stan je renoviran 2019. godine kada su napravljene prenamjene u stanu. Prodaje se kompletno namješten i useljiv. Postavljena je PVC stolarija s alu roletama, dok su podovi obloženi vrhunskom keramikom i parketima. Za grijanje i hlađenje u stanu i garsonjeri predviđena je multi-split klima uređaj. Orjetnacija stana je istok-zapad što omogućava dovoljno dnevnog svjetla tokom cijelog dana.
Ispred zgrade se nalazi ograđeni parking za stanare zgrade.
Zgrada se nalazi na izuzetnoj lokaciji. U blizini trgovačkog centra, tržnice, novog studentskog kampusa, mora, plaže, dok je centar grada udaljen svega 10ak minuta šetnje. Stan može predstavljati idealnu nekretninu za život, ali i za turističku namjenu zbog svoje iznimne lokacije.

Lokacija

4-s, Stan, 93m², 3 Kat

Zadarska Zadar

Nije aktivan