Dodano: 05 travnja 2022

Pregledi: 34131

Object ID: 21010

Odabrano: 0

283 m²
500 m²
4
3
Broj soba
4
Područje
283 m²
Površina zemljišta u m2
500
Godina izgradnje
2020
Energetski razred
A+
Kupaonica
3
Toaleti
2
Kanalizacija
Da
Parkiralište
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-98-290914
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Villa se nalazi svega 600 m od mora u mirnom dijelu grada, s predivnim panoramskim pogledom na more. Predstavlja spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja kojeg odlikuje visoko kvalitetna gradnja i otmjeno uređen interijer i eksterijer.

Površina vile je 266,70 m²:

- prizemlje (116,93 m²) - 3 sobe, 3 kupaonice, garderoba,wellness, spremište, hodnik, wc ;
- 1. kat (149,77 m²) - kuhinja blagovanje, boravak, 1 soba, kupaonica, izba, wc, balkon, stepenište, garaža.

VILLA je opremljene sustavom pametnih kuća – upravljanje preko mobilnih aplikacija, dizalicama topline (podno grijanje i kanalno hlađenje) i solarima (topla sanitarna voda), alarmnim sustavom, sustavom vizualnog nadzora, protuprovalnim šifriranim ulaznim vratima, el. roletama, upravljanom rasvjetom, upravljanje režimom rada bazena, upravljanje navodnjavanja.

MATERIJALI su vrhunske kvalitete i od renomiranih proizvođača. Aluminijska stolarija s podizno zaokretnim el. roletama i troslojnim toniranim izo staklima. Obloga objekata je na razini energetskog razreda A, A+, krovovi villa su zeleni te se uklapaju u okoliš primorskog kraja, interijer je uređen tako da su podovi popločeni vrhunskom talijanskom keramikom osim u sobama u kojima je ugrađen vrhunski troslojni parket, zidovi su obojani bojama vrhunskog proizvođača sa detaljima koji su oličeni dekorativnom tehnikom. Unutarnja stolarija je kombinacija drveta i stakla, unutarnje stepenice tzv. lebdeće stepenice s staklenom ogradom, el. oprema modularni prekidači i utičnice vrhunskog proizvođača, rasvjeta je dizajnerskog karaktera od čega je jedan dio unikatan (hand made).

INTERIJER će se opremiti kompletnim trendovskim namještajem, kuhinja s kompletnim aparatima (bijela tehnika + vine bar), dnevni boravak s lounge i dinner dijelovima, unutarnjim kaminom, sobe s bračnim krevetom i pripadajućim namještajem, dječje sobe s pripadajućim namještajem, u svakoj villi nalazi se i master bedroom s svojom kupaonicom i garderobom, ville imaju 4 do 5 kupaonica opremljenih opremom renomiranih proizvođača, wellness oaza s finskom i turskom kupelji i unutarnjim ili vanjskim hidromasažnim bazenom. Prostrane terase su ograđene staklenom toniranom ogradom i dijelovima drvenih vertikalnih pergola i vanjskih stropova s modernim vrtnim namještajem.

EKSTERIJER je izveden kako bi se postigla maksimalna diskrecija, ozelenjen autohtonim biljem gdje prevladava drvo masline, lavanda i ružmarin, vanjskim grijanim bazenom, sunčalištem, natkrivenom terasom za odmor i uživanje te prostorom za pripremu hrane na otvorenom. Svaka Villa ima duplu garažu opremljenu brzim kućnim elektro punjačem za osobna vozila i parkirališna mjesta. U sklopu prostora wellnessa ili garaža nalazi se i prostor za spremanje vanjskog namještaja.



Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija 'Real nekretnine' kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:


- kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

- najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 30.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

ID KOD AGENCIJE: 2292

Real nekretnine
Mob: 0911808977
Tel: 051 313 003
Fax: 051 313 007
E-mail: info@real-nekretnine.com
http://real-nekretnine.com

Lokacija

Kuća, 283m², Zemljište 500m²

Primorsko-goranska, Crikvenica

Nije aktivan