Dodano: 16 prosinca 2022

Pregledi: 33233

Object ID: 223965

Odabrano: 0

141 m²
3
2
Broj soba
3
Područje
141 m²
Kat
2
Kupaonica
2
ID oglasa u agenciji
indomio-155-351073
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA: Zagreb, Centar. Stan se nalazi u najstrožem centru grada u Tomićevoj ulici. Okružen zelenilom sa jedinstvenim pogledom na Strossmayerovo šetalište, uspinjaču i park . Idealan za one koji žele živjeti u strogom centru na domak svih sadržaja, a istovremeno u zelenoj oazi gdje vas budi ptičji pjev. .

OPIS: Predivan i šarmantan dvoetažni stan površine 141m2 koji se nalazi na 2. katu i potkrovlju dvorišne zgrade. Orijentacija stana je sjever, jug i zapad sa obiljem sunca. Dojam stana je kao da se nalazi u vlastitoj kući jer niti jedan zid ne graniči sa susjedom. Donja etaža, na 2. katu sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe i kupaonice, a gornja etaža se sastoji od hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom te kupaonice. Stan je pun svjetlosti i vrlo ugodan za živit. S obzirom na visinu stropa stana na 3 katu od 3,30m te na visinu potkrovlja, moguće je ugraditi međuetažu, te tako povećati stambenu površinu. Ima 2 kupaonice i 2 kuhinje, također i 2 ulaza, tako da može funkcionirati kao dva odvojena stana, a odvojene su električne ure i voda. Sva vanjska stolarija je nova sa troslojni staklom. Parkirno mjesto osigurano u garaži Tuškanac. Zgrada ima zelenu naljepnicu.


==========================================

Cijenjeni potencijalni kupci,

Razgled nekretnine moguć je uz potpis Naloga za posredovanje u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina. Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + PDV od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.

S poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.

==========================================

ID KOD AGENCIJE: 4042

Renata Vučić
Suradnik u procesu obuke
Mob: 0957126633
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: renata@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

3-s, Stan, 141m², 2 Kat

Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad

Nije aktivan