Dodano: 23 svibnja 2022

Pregledi: 7709

Object ID: 25183

Odabrano: 0

275 m²
340 m²
9
3
Broj soba
9
Katova
-
Područje
275 m²
Površina zemljišta u m2
340
Kupaonica
3
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-301103
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA
Prodaje se prekrasna kuća za odmor u mjestu Supetar na otoku Braču. Kuća se nalazi na izvanrednoj poziciji, mirnom i tihom predjelu, udaljena manje od 200 m od jedne od najljepših plaža u Supetru. Trajektna luka je udaljena cca 2000 m.
Otok Brač je najbolje povezani otok sa brojnim trajektnim linijama više puta dnevno, a sama vožnja traje cca 50 min. Supetar je najveće naselje na otoku Braču, jedini grad na otoku te kao takav predstavlja bračko administrativno, kulturno i svakako turističko središte.
Šetnjom kamenom popločanim uličicama i romanitičnim pjacetama Supetra osjetit ćete istinski duh dalmatinskog priobalnog gradića. Sa bogatom ponudom kvalitetnog smještaja koji nude hoteli, vile, kuće za odmor i apartman te raznovrsnom ugostiteljskom ponudom i zabavnim događanjima tijekom cijelog ljeta, Supetar je jedno od najposjećenijih središta na otoku Braču.
Supetar je kroz cijelu godinu više puta dnevno povezan brzim trajektnim linijama sa Splitom a tako i sa autoputom i aerodromom dok na samom otoku isto tako postoji aerodrom.

OPIS
Samostojeća kuća se nalazi na parceli ukupne površine 423 m2, a ukupni stambeni dio iznosi cca 275 m2 koji se protežu na podrum, prizemlje, kat i potkrovlje.
Kuća je apartmanska, sastoji se od 3 stambene jedinice, lijepe uređene okućnice, vanjskog parkinga, kamina i vanjskog objekta.
Svaka apartmanska jedinica se sastoji od dvije spavaće sobe, balkona, hodnika, kupaonice te velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom iz kojeg se izlazi na velike terase sa kojih se pruža prekrasan pogled na Split, more i zelenilo.
Iz apartmana u prizemlju se izlazi na verandu dok je na južnoj strani izlaz u vrt gdje se nalazi ljetna kuhinja sa velikim kominom.

Kuća je rađena kvalitetnim materijalima i pazilo se na svaki detalj prilikom građenja i opremanja.
2022.godine je stavljena nova fasada dok je krov napravljen 2007.godine
U potpunosti je namještena, opremljena i uređena.
Kroz cijelu kuću je provedeno centralno grijanje, kompletno je klimatizirana te su postavljeni solari.
Mogućnost gradnje bazena.
Kuća je na jako lijepoj i mirnoj lokaciji, u neposrednoj blizini mora i plaže te je idealna nekretnina za ugodan odmor jer pruža mir i privatnost ali i za bavljenje turizmom.

**Ova nekretnina je preporuka agencije i za više informacija se obratite agentu.

Cijenjeni potencijalni kupci,
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
**Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
Sa poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.
***************************************
A beautiful holiday house for sale in Supetar on the island of Brac. The house is located in an excellent position, quiet and peaceful area, less than 200 m from one of the most beautiful beaches in Supetar. The ferry port is about 2000 m away.
The detached house is located on a plot with a total area of ​​423 m2, and the total living area is approximately 275 m2 which extend to the basement, ground floor, first floor and attic.
The house is an apartment, consists of 3 residential units, beautiful garden, outdoor parking, fireplace and outdoor facility.
Each apartment unit consists of two bedrooms, balcony, hallway, bathroom and large living room with kitchen and dining room which opens onto large terraces with beautiful views of Split, sea and greenery.
From the apartment on the ground floor there is an exit to the veranda, while on the south side there is a garden where there is a summer kitchen with a large fireplace.

The house is made of quality materials and every detail was taken into account during construction and furnishing.
In 2022, a new facade was installed, while the roof was made in 2007
It is fully furnished, equipped and decorated.
Central heating has been provided throughout the house, it is fully air-conditioned and solariums have been installed.
Possibility of building a swimming pool.
The house is in a very nice and quiet location, close to the sea and the beach and is an ideal property for a pleasant vacation because it provides peace and privacy but also for tourism.
** This property is a recommendation of the agency and for more information contact the agent.
** Agency commission for the buyer is 2% + VAT of the total agreed purchase price.
With respect,
your Angelus Real Estate d.o.o.


ID KOD AGENCIJE: 3750

Ana Baras
Agent
Mob: +385 91 466 1500
Tel: +385 21 587 441
E-mail: ana@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 275m², Zemljište 340m²

Splitsko-dalmatinska, Supetar

Nije aktivan