Dodano: 08 veljače 2023

Pregledi: 18553

Object ID: 340827

Odabrano: 0

167 m²
766 m²
4
4
Broj soba
4
Katova
-
Područje
167 m²
Površina zemljišta u m2
766
Energetski razred
A+
Kupaonica
4
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Klima
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-203-379894
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Prekrasna villa s bazenom smještena je u blizini slikovitog srednjevjekovnog naselja Barban u samom srcu Istre udaljen samo 28 km od grada Pule i 18 kilometara od istarskog ipisilona. Ova predivna villa stambene površine od 196 m2 smjestila se na velikoj okućnici od 766 m2 na kojoj se nalazi bazen od 32 m2. Okružena zelenilom i drugim autohtonim kamenim kućama i vilama sa bazenima koje zadnjih godina doživljavaju procvat elitne turističke ponude i nezaboravnog odmora čine jednu skladnu cijelinu i savršenu priliku za kupnju ove jedinstvene nekretnine.

U prizemnom dijelu vile nalazi se kupaonica, prostrana spavaća soba i dnevni boravak i kuhinje s blagovaonicom, koji su putem velikih staklenih površina neometano spojeni s vanjskim dijelom vile iz koje se izlazi na lounge relax prostor do vanjskog bazena sa sunčalištem. Također se u dnevnom boravku nalazi moderan kamin koji pruža ugođaj središnje točke obiteljskog okupljanja koji sam od sebe priča nezaboravne priče i dogodovštine članova obitelji u zimskim danima ili ljetnim opuštajućim mjesecima.

Na katu do kojeg vode unutarnje egzotično dizajnirane stepenice nalaze se tri velike spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama ultra modernog dizajna koje spajaju tradicionalni vanjski izgled vile sa modernim uređenjem interijera uz dizajnerski potpis. Kvaliteta gradnje ove vile je besprijekorna te je projektom ugrađeno centralno podno grijanje sa dizalicama topline, klima uređajima za hlađenje u svim prostorijama, vrhunska izolacija te visokokvalitetnom ALU stolarijom sa Low-e staklima ispunjenim argonom što zajedno donosi visoki energetski certifikat A+. Na okućnici se nalaze tri velika parkirna mjesta sa pristupom sa ceste kao i spremište za rekvizite, te je cijela okućnica zasađena autohtonim biljkama Istarskog podneblja sa začinskim biljem i mirodijama. Vila ima ugrađen alarmni sustav i sustav i video nadzora za maksimalnu diskreciju i osjećaj sigurnosti.

S obzirom na položaj vile u samom srcu istre, u bližem okruženju nalaze se odlični restorani i obiteljska poljoprivredna gospodarstva za degustaciju najbolje regionalne kuhinje u Istri i autohtonim domaćih proizvoda što će boravak u ovoj vili učiniti jedinstvenim doživljajem koje će se pamtiti kroz cijeli život.

Planirano useljpočetak 2023 godine.

Agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

ID KOD AGENCIJE: 252

Tatjana Orović
Voditelj ureda
Mob: +385 (0) 99 54 22 450
Tel: +385 (0) 52 881 068
E-mail: tatjana@artstore.hr
www.artstore.hr

Melita Horaček
Voditelj ureda
Mob: +385 (0)99 54 22 440
Tel: +385 (0)52 881 068
E-mail: melita@artstore.hr
www.artstore.hr

Lokacija

Kuća, 167m², Zemljište 766m²

Istarska, Barban, Rajki

Nije aktivan