Dodano: 04 svibnja 2023

Pregledi: 147

Object ID: 437899

Odabrano: 0

330 m²
Područje
330 m²
Kat
2
Energetski razred
B
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-405272
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine nude vam na prodaju poslovni prostor:

LOKACIJA
Poslovni prostor se nalazi u poslovno-stambenoj zgradi, u centru Zagreba na 5 min hoda od glavnog gradskog trga, Dolca i centra. Zgrada je uvučena od gradske vreve na Ilici. U neposrednoj blizini nalazi se pješačka i trgovačka zona Ilica, Cvjetni trg, Gornji grad, šuma Tuškanac, Dubravkin put, Britanski trg itd. Dvije javne garaže su na 3 min hoda, Ilica 45 i Garaža Tuškanac. Najbliža tramvajska stanica nalazi se na 2 min hoda od zgrade, a najbliža autobusna stanica nalazi se na 3 min hoda.


OPIS
Luksuzni dvoetažni poslovni prostor površine 330m2 kompletno je adaptiran i završen 2019. godine. Adaptacija je bila konstruktivno sveobuhvatna i to po najnovijim tehnološkim građevinskim standardima;
- konstruktivno ojačanje konstrukcije čelikom, uz nosive drvene grede
- potpuno nova električna i strojarska instalacija
- sva stara žbuka otučena, zidovi od cigle sanirani, obloga duplim knauf pločama na podkonstrukciji.
- ručno rađene gipsane štukature
- nova vanjska stolarija sa izo staklima

Poslovni prostor je opremljen najmodernijom i najluksuznijom opremom po najnovijim trendovima u arhitekturi, pod je obložen troslojnim parketom, bijelim hrastom.
U poslovnom prostoru je razvučena IT mreža, prisutna je optika, postavljen je alarmni sustav, čitav prostor je klimatiziran.
Posebna pažnja posvećena je LED rasvjeti prostora koja uz prirodno svjetlo, kojeg ima jako mnogo, daje jednu vrlo ugodnu atmosferu. Sva LED rasvjeta – „AV light“ je posebno rađena za ovaj prekrasan poslovni prostor.
Poslovni prostor se sastoji od dvije etaže; donje i gornje, potkrovne etaže.
Donja etaža je površine 153,23m2, te ima balkon 3,55m2 na dvorišnu stranu, a sastoji se od ulaznog hodnika iz kojeg je pristup u većinu prostorija u poslovnom prostoru, dva WC-a, pet prostorija od kojih su sada tri prostorije orjentirane na uličnu stranu , a ostale na dvorišnu, s tim da se velika prostorija površine 52m2 koja je orjentirana na uličnu stranu može pregredati i odvojiti kuhinja s prostorom za jelo, te predivnog vrlo glamuroznog stubišta za kat čiji su zidovi obloženi ogledalima dobro poznatog AV dizajna. Kuhinja je kompletno opremljena Miele kuhinjskim aparatima.
Na dvorišnoj strani nalaze se dvije kupaonice s "walk-in" tušem, i dvije prostorije. U hodniku koji vodi prema toj dvorišnoj strani su ugradbeni ormari na oba zida, obloženi ogledalima i iluminirani LED rasvjetom što daje glam efekt, na kraju tog hodnika je mali balkon.
Potkrovna etaža sastoji se od pet prostorija od kojih jedna prostorija ima galeriju površine cca 12m2, dvije kupaonice, veće i manje, obje sa "walk-in" tušem i lijepog prostranog predprostora. U ovoj etaži postoji prostor koji je predviđen za veliku terasu, no vlasnik je nije izveo.
Ovaj projekt potpisao je eminentni hrvatski arhitekt Ante Vrban.

Poslovnom prostoru pripadaju dva parkirna mjesta u dvorištu zgrade, koje je u većinskom vlasništvu ovog poslovnog prostora.

Vlasništvo je uredno 1/1.
Tereta nema.

Za više informacija kontaktirajte našeg agenta.
==================================




ID KOD AGENCIJE: 4317

Sandra Mulović
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385 91 466 2233
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: sandra@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

330m², Ured, 2 Kat

Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad

Nije aktivan