Dodano: 29 ožujka 2023

Pregledi: 101

Object ID: 437902

Odabrano: 0

330 m²
6
4
Broj soba
6
Područje
330 m²
Kat
2
Energetski razred
B
Kupaonica
4
Toaleti
1
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-392670
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine nude vam na prodaju stan:

LOKACIJA
Stan se nalazi u zgradi gdje su samo dva stanara, u centru Zagreba na 5 min hoda od glavnog gradskog trga, Dolca i centra. Zgrada je uvučena od gradske vreve na Ilici. U neposrednoj blizini nalazi se pješačka i trgovačka zona Ilica, Cvjetni trg, Gornji grad, šuma Tuškanac, Dubravkin put, Britanski trg itd. Dvije javne garaže su na 3 min hoda, Ilica 45 i Garaža Tuškanac.Najbliža tramvajska stanica nalazi se na 2 min hoda od zgrade, a najbliža autobusna stanica nalazi se na 3 min hoda.


OPIS
Luksuzni dvoetažni stan površine 330m2 kompletno je adaptiran i završen 2019. godine. Adaptacija je bila konstruktivno sveobuhvatna i to po najnovijim tehnološkim građevinskim standardima;
- konstruktivno ojačanje konstrukcije čelikom, uz nosive drvene grede
- potpuno nova električna i strojarska instalacija
- sva stara žbuka otučena, zidovi od cigle sanirani, obloga duplim knauf pločama na podkonstrukciji.
- ručno rađene gipsane štukature
- nova vanjska stolarija sa izo staklima

Stan je opremljen najmodernijom i najluksuznijom opremom po najnovijim trendovima u arhitekturi, pod je obložen troslojnim parketom, bijeli hrast. U stanu je razvučena IT mreža, postavljen je alarmni sustav, čitav prostor je klimatiziran. Posebna pažnja posvećena je LED rasvjeti prostora koja uz prirodno svjetlo, kojeg ima jako mnogo, daje jednu vrlo ugodnu atmosferu. Sva LED rasvjeta – „AV light“ je posebno rađena za ovaj prekrasan stan.
Stan se sastoji od dvije etaže; donje i potkrovlja.
Donja etaža je površine 153,23m2, te balkon 3,55m2, a sastoji se od ulaznog hodnika iz kojeg je pristup u većinu prostorija u stanu, gostinjskog WC, praonice rublja, te predivnog vrlo glamuroznog stubišta za kat čiji su zidovi obloženi ogledalima dobro poznatog AV dizajna, na uličnu stranu orijentiran je veliki "open space" površine cca 52m2 u kojem je prostran dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom. Kuhinja je kompletno opremljena Miele kuhinjskim aparatima.
Na drugoj strani nalaze se dvije dječje spavaće sobe, kupaonica s "walk-in" tušem, radna soba i master spavaća soba s kupaonicom, garderobom koja ima velike ormare obložene ogledalima i iluminirane LED rasvjetom što daje glam efekt i malim balkonom.
Potkrovna etaža sastoji se od četiri spavaće sobe od kojih je jedna velika i ima svoju "walk-in" garderobu, a jedna soba ima galeriju površine cca 12m2, dvije kupaonice, veće i manje, obje sa "walk-in" tušem. U ovoj etaži postoji prostor koji je predviđen za veliku terasu, no vlasnik je nije izveo.
Ovaj projekt potpisao je eminentni hrvatski arhitekt Ante Vrban.

Stanu pripadaju dva parkirna mjesta u dvorištu zgrade, koje je u većinskom vlasništvu ovog stana. Stanari imaju pravo i na povlaštenu kartu u javnoj garaži Tuškanac.

Vlasništvo je uredno 1/1.
Tereta nema.

Za više informacija kontaktirajte našeg agenta.
==================================



ID KOD AGENCIJE: 4237

Sandra Mulović
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385 91 466 2233
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: sandra@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

6-s, Stan, 330m², 2 Kat

Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad

Nije aktivan