Dodano: 16 kolovoza 2022

Pregledi: 4

Object ID: 76029

Odabrano: 0

90 m²
- m²
4
Broj soba
4
Područje
90 m²
Godina izgradnje
1968
Kanalizacija
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
dimedia-7673
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Prodaje se stara kamena kuca / villa "1000 vrhova" 2.red do mora (80m cca zracne linije od mora i najpopularnije plaze u Tkonu i 150m od centra mista) Skoro bez susjeda , kuca je napravljena u L obliku pa susjed sa live strane se ne vidi niti cuje a sa desne strane ima samo jedna kuca u koju dolaze njemacki turisti na samo 2-3 tj godisnje pa ste prakticki sami sto je jako ritko za kucu blizu centra , ispri i iza su maslinici i sume , susjedstvo bez buke i prakticki bez prometa auta.
Takoder radi L oblika kuce ritko koji vitar smeta na terasi ispri kuce. 90 m2 3 spavace sobe ( 1 sp soba i wc je odvojeno nesto kao studio,imaju svoja ulazna vrata) 3 wca 4 TV-a i 3 klima uredaja 3 terase i 2 nadstresnice Kuzina,vinski kantun i dnevna spojene,izmedu je stavljen sank u kamenu i pored kuzine je vinski kantun ( napravljen od borovine i metala za staviti 7,13 i 42 boce )
Cili namjestaj,kreveti,kuzina,kauc,sve je u foliji i celofanu i nije niko prenocio u kuci,sve je apsolutno novo unutra! Komin vanjski ( cili u samotnoj cigli ,osvjetljen) sa svojom pripadajucom terasom spojen sa kucom a napravljen iznad garaze od 26 m2 kojih krase 4m siroka garazna vrata u imitaciji starog hrasta koja radu na daljinski kljuc te ima i opcija u slucaju nekih problema da se podigne na kljuc i manualno. Trofazna struja u garazi kao i voda(2 otvora,jedan je spina u zidu vec montirano a druga je na stropu,neiskoristena) ! Kompletno drvena stolarija,vrata i prozori te grile! Iza kuce spojeno se nalazi gusterna od 40m2 koja se more prenamjeniti u bazen.
Kuca je 6+2 sa obzirom da je u dnevnoj kozni trosjed na razvlacenje(150cmx220cm) , u garazi imate mjesta za jedan veliki i mali auto te za koju biciklu i skuter,isprijed garaze se moze staviti jos jedan auto te nasuprot ceste tako da potreba za parkingom je namirena.

Lokacija

Kuća, 90m², Zemljište -m²

Zadarska Tkon

Nije aktivan