Dodano: 16 kolovoza 2022

Pregledi: 6

Object ID: 76030

Odabrano: 0

240 m²
- m²
4
Broj soba
4
Područje
240 m²
Godina izgradnje
2021
Kanalizacija
Da
Vodovodne cijevi
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
dimedia-7672
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
U mirnom naselju Kanfanaru, udaljenom 15 minuta vožnje do grada Rovinja i rovinjskih plaža, nalazi se ova prekrasna villa za odmor s bazenom.
Kuća se nalazi na okućnici od 500m2, u kojoj ima i više parking mjesta, ljetna kuhinja, roštilj kao i slani bazen bez klora s hidromasažnom klupom te slapom. Prizemlje kuće sastoji se od velikog dnevnog boravka s termo kaminom, kuhinje s blagovaonicom, jedne spavaće sobe te jedne kupaonice. Kat ima dvije spavaće sobe, svaku sa svojom kupaonicom, dok se se na dijelu kata iznad dnevnog boravka nalazi velika mreža na kojoj se može boraviti. Također, s obzirom na visinu stropa, jedna soba na katu ima i galeriju sa još dva kreveta s krovnim prozorima.
Grijanje je podno, centralno na radijatore, a postoji i bojler od 300 litara za grijanje vode. U kući se nalazi i centralni sustav usisavanja, sa otvorima u svim sobama, za lako čišćenje. Klime su u svim prostorijama (5 klima).
Stolarija na cijeloj kući je aluminijska, s troslojnim staklom, za maksimiziranje izolacije zvuka i temperature u kući. Od ostale opreme još vrijedi napomenuti i da su lavandini ručni rad, stepenice su željezne, dok su u svim sobama podovi drveni, a keramika je talijanskog dizajna.
Kuća je kategorizirana sa 4**** i odlična je prilika za ulaganje u turizam.

Lokacija

Kuća, 240m², Zemljište -m²

Istarska Kanfanar

Nije aktivan