Dodano: 16 rujna 2022

Pregledi: 33921

Object ID: 94805

Odabrano: 0

284 m²
0 m²
6
3
Broj soba
6
Područje
284 m²
Površina zemljišta u m2
284 m²
Godina izgradnje
2022
Energetski razred
A+
Kupaonica
3
Toaleti
1
Bazen
Da
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-322043
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA:
Nalazi se na području Crikvenice, koja sa manjim mjestima Jadranovo, Dramalj i Selce, čini jedno od najslikovitijih dijelova obale Jadranskog mora. Ugodna klima te zeleni parkovi, duge šetnice i prostrane plaže svakako su najbolji adut Crikvenice. Ova mikro lokacija poznata je po maslinama. Svega 600 m od mora sa predivnim panoramskim pogledom na Kvarner. Udaljenost od centra grada 2km. Zračna luka Rijeka udaljena je 17km.

OPIS:
Luksuzna villa zatvorene površine 284m2 u novogradnji izgrađenoj 2022. godine. Proteže se na 3 etaže: podrum, prizemlje i kat. U prizemlju ville nalaze se stubište, dnevni boravak sa kuhinjom i blagovanicom, wellness i wc. Na katu su smještene 4 spavaće sobe (master soba sa garderobom i svojom kupanicom te izlaskom na balkon, spavaća soba sa svojom kupanicom, spavaća soba sa izlaskom na balkon, spavaća soba), kupanica, hodnik, stubište i balkon. U podrumu se nalazi garaža, spremište i tehnika. Villli pripada uređen vrt sa bazenom idealan za odmor i relaksaciju. Viilla je opremljena sustavom pametne kuće – upravljanje preko mobilnih aplikacija, dizalizama topline (podno grijanje i kanalno hlađenje) i solarima (topla sanitarna voda), alarmnim sustavom, sustavom vizualnog nadzora, protuprovalnim šifriranim ulaznim vratima, el.roletama, upravljanom rasvjetom, upravljanje režimom rada bazena, upavljanje navodnjavanja.

MATERIJALI su vrhunske kvalitete i od renomiranih proizvođača. Aluminijska stolarija s podizno zaokretnim el. roletama i troslojnim toniranim izo staklima. Obloga objekata je na razini energetskog razreda A,A+, krov ville je zelen te se uklapa u okoliš primorskog kraja, interijer je uređen tako da su podovi popločeni vrhunskom talijanskom keramikom osim u sobama u kojima je ugrađen vrhunski troslojni parket, zidovi su obojani bojama vrhunskog proizvođača sa detaljima koji su oličeni dekorativnom tehnikom. Unutarnja stolarija je kombinacija drveta i stakla, unutarnje stepenice tzv. lebdeće stepenice s staklenom ogradom, el.oprema modularni prekidaći i utičnice vrhunskog proizvođača, rasvjeta je dizajnerskog karaktera od čega je jedan dio unikatan (hand made).

INTERIJER će se opremiti kompletnim trendovskim namještajem, kuhinja s kompletnim aparatima (bijela tehnika + vine bar), dnevni boravak s lounge i dinner dijelovima, unutarnjim kaminom, sobe s bračnim krevetom i pripadajućim namještajem, diječje sobe s pripadajučim namještajem, kupaonice opremljene opremom renomiranih proizvođaća, welnness oaza s finskom i turskom kupelji i unutarnjim ili vanjskim hidromasažnim bazenom. Prostrane terase su ograđene staklenom toniranom ogradom i dijelovima drvenih vertikalnih pergola i vanjskih stropova s modernim vrtnim namještajem.

EKSTERIJER je izveden kako bi se postigla maksimalna diskrecija, ozelenjen autohtonim biljem gdje prevladava drvo masline, lavanda i ružmarin, vanjskim grijanim bazenom, sunčalištem, natkrivenom terasom za odmor i uživanje te prostorom za pripremu hrane na otvorenom. Villa ima duplu garažu opremljenu brzim kućnim elektro punjačem za osobna vozila i parkirališna mjesta. U sklopu prostora welnnessa ili garaža nalazi se i prostor za spremanje vanjskog namještaja.

Briga o OKOLIŠU; svi materijali koji su se mogli sačuvati ugrađeni su ponovo u villu (kamen od iskopa i stoljetnih gromača), zemlja na kojoj su bili nasadi iskorištena je za sadnju novih biljaka, kao i novi krovovi koji su obloženi zelenilom. Tim i help desk koji će voditi brigu o objektima sljedećih 12 mjeseci kako bi novi vlasnici savladali tehniku upravljanja svojim domom.

Kvalitetna izgradnja i oprema pružaju nivo vrhunskog stanovanja te istinskog uživanja u svom domu tijekom cijele godine uzeći u obzir sve potrebe današnjeg modernog čovjeka!



==========================================
Cijenjeni potencijalni kupci,

razgled nekretnine moguć je uz potpis Naloga za posredovanje u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina. Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + PDV od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.

S poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.
==========================================


ID KOD AGENCIJE: 3870

Alan Burazin
Agent
Mob: +385 99 466 2266
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: alan@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 284m², Zemljište 0m²

Primorsko-goranska, Crikvenica

Nije aktivan