Dodano: 29 rujna 2022

Pregledi: 33958

Object ID: 98087

Odabrano: 0

72 m²
3
2
Broj soba
3
Područje
72 m²
Kat
1
Kupaonica
2
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-324674
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine Vam nude na prodaju kat kuće sa dvije stambene jedinice

LOKACIJA

Ova nekretnina nalazi se u Župi dubrovačkoj u naselju Mandaljena. U blizini je autobusna stanica, trgovina, pekara, škola, ljekarna, fitness centar i ostali sadržaji potrebni za svakodnevni obiteljski život. Orijentacija stana je južna, te je cijeli dan okupan prirodnom svjetlošću i toplinom.

OPIS

Stan koji Vam nudimo na prodaju nalazi se na prvom katu obiteljske kuće blizu crkve u Mandaljeni. Ovaj stan je trenutno podijeljen na dvije stambene jedinice i pripada mu jedno parkirno mjesto s kojeg se vanjskim stepenicama dolazi do stana. U prvi stan ulazite s natkrivene terase, te se sastoji od natkrivenog i ostakljenog dijela terase koji služi kao dnevni boravak i blagovaonica, hodnika koji Vas vodi u kuhinju, kupaonicu i jednu veliku spavaću sobu od cca 15 m2.
Drugi dio stana trenutno je studio apartman u koji se dolazi odvojenim stepenicama i prolazom iza kuće. Obzirom da je između ove dvije stambene jedinice samo pregradni zid moguće ih je povezati u jednu cjelinu. Studio apartman se sastoji od kuhinje, blagovaonice, spavaće sobe i banje. Pripada mu terasa na kojoj možete uživati u dnevnom opuštanju s pogledom na mjesto.
Za sve ostale informacije molimo Vas da se obratite u agenciju.

Cijenjeni potencijalni kupci,

Razgled nekretnine moguć je uz potpis Naloga za posredovanje u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina. Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + PDV od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
S poštovanjem,
Vaše Angelus nekretnine d.o.o.



ID KOD AGENCIJE: 3909

Ured Dubrovnik
Mob: +385954662211
Tel: +38598676009
E-mail: igor@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

3-s, Stan, 72m², 1 Kat

Dubrovačko-neretvanska, Župa Dubrovačka, Mandaljena

Nije aktivan