Dodano: 03 veljače 2021

Pregledi: 84

Object ID: 17119

Odabrano: 0

200 m²
250 m²
7
4
Broj soba
7
Područje
200 m²
Površina zemljišta u m2
250
Godina izgradnje
2010
Kupaonica
4
Parkiralište
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-211990
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA:

Kuća se nalazi u mjestu Rogač na otoku Šolti, 100 m udaljena od luke. Otok Šolta smjestio se nadomak Splitu, svega devet nautičkih milja i sa sedam veza dnevno u sezoni postao je praktički predgrađe Splita. Do Šolte se može doći trajektom ili katamarnom koji prometuju iz trajektne luke Split. Ukoliko se automobilom dolazi na otok, treba se ukrcati na trajekt do Rogača koji je glavna luka. Vožnja trajektom traje 1 sat. Katamaran iz Splita vozi svakodnevno direktno za Rogač, a put traje 30 min. Rogač se nalazi na sjevernoj strani Šolte, na najispupčenijem dijelu otoka.
Samo mjestašce datira iz davnih dana, nastalo kao luka centralnom mjestu na otoku, Grohotama. I danas je Rogač glavna i jedina luka na otoku, vaša polazišna točka u kojem god pravcu usmjerili svoje istraživanje otoka. U vrijeme dolazaka i odlazaka trajekata, posebno ljeti, Rogač je prepun gostiju i mještana koji žure na svoje destinacije. Zahvaljujući predivnoj prirodi, plažama, središnjoj poziciji i odličnoj prometnoj povezanosti, Rogač je postao destinacija sama za sebe. Idealan je za odmor ukoliko želite istraživati čitav otok tijekom svog odmora, a ipak u neposrednoj blizini imati predivne plaže sa kristalnim morem, prirodu i tišinu.

OPIS:

Ukupna površina parcele iznosi 360 m2 te se na njoj smjestila kuća, površine cca 200 m2. Kuća se sastoji od dvije etaže: prizemlje i kat te postoji i podrum u kojem je spremište.
Kuća ima ukupno 4 stambene jedini, na svakoj etaži po dvije.
Prizemlje se sastoji od 2 stambene jedinice, svaka ima cca 50 m2. Svaka jedinica ima 2 spavaće sobe, wc, dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu te se izlazi na terasu.
Kat se sastoji od 2 stambene jedinice. Jedna jedinica je jednosobna, druga dvosobna te imaju izlazak na terasu.

Kuća je izgrađena 2010.godine, a zadnja renovacija je bila 2016.godine. Uređena je, namještena, a trenutno je kategorizirana sa 3 zvjezdice te u funkciji turističkog najma. Kompletno je klimatizirana, ima prekrasnu okućnicu sa velikim kaminom. U vrtu postoji mogućnost gradnje bazena.
======================================================================================================
Cijenjeni potencijalni kupci,
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
Sa poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.



ID KOD AGENCIJE: 2966

Tanja Lucić
Voditelj ureda Split i Licencirani agent
Mob: +385 91 466 2223
Tel: +385 21 587 441
E-mail: tanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

U blizini ima

Tip Naziv Adresa Udaljenost
  Dućan Maxi Konzum Ul. Josipa Jurja Strossmayera 16, 32000, Vukovar 1,029

Kuća, 200m², Zemljište 250m²

Splitsko-dalmatinska, Šolta, Rogač

Nije aktivan