Dodano: 08 studenog 2020

Pregledi: 34760

Object ID: 17474

Odabrano: 0

5230 m²
Područje
5230 m²
ID oglasa u agenciji
indomio-155-200824
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA

U Hrvatskoj, na otoku Braču, u Milni prodaje se građevinsko zemljište, stambeno - poslovne namjene. Zemljište je udaljeno oko 150 metara od rive u zaljevu Vlaška i oko 1 km od centra Milne.
Dalmatinska obala gdje se nalazi Milna, drži rekord u jednom od najsunčanijih dijelova Europe s 2700 sunčanih sati godišnje. Split je glavni grad regije i ekonomsko, poslovno i kulturno središte Dalmacije. Zaštićeno je UNESCO-om, mjesto svjetske kulturne baštine. Otok Brač najbolje je povezani otok u Dalmaciji. Do Milne se može doći katamaranom i trajektom koji redovito prometuje iz splitske trajektne luke. Ako želite putovati automobilom, trebali biste se ukrcati na trajekt na relaciji Split-Supetar. Vožnja trajektom traje 45 minuta. Katamaran za Milnu vozi svakodnevno. U sezoni i van sezone prometuju dva katamarana s različitim relacijama.
Do otoka Brača može se doći avionom. Zračna luka Brač jedna je od devet zračnih luka u Hrvatskoj, a smještena je na otoku Braču iznad grada Bola.

OPIS

Nalazi se unutar granica Urbanističkog plana (UPU) "Milna: Mlin-Gomilica", koji je stupio na snagu 2014. godine, zona M1 - mješovita namjena, pretežito stambena. Dozvoljena je gradnja 4 etaže (1 podrumska i 3 nadzemne etaže Ukupna površina cijele parcele iznosi 5 230 m2, a sastoji se od 2 katastarske čestice. Teren je nagnut, tako da se s njega pruža prekrasan pogled na Milnu, zaljev Vlaška i marinu.
Zemljište trenutačno ima izravan pristup cesti sa juga, istoka i zapada, a prema novom UPU-u je predviđen i dodatni kolni pristup sa sjevera do centra parcele. Postojeća cesta na jugu vodi izravno na rivu i marinu c.150 metara dalje.
Dalmatinska obala, gdje se nalazi ova glavna luka Milna, ima rekord kao jedan od najsunčanijih dijelova Europe sa 2700 sunčanih sati godišnje. Split je regionalni glavni grad i gospodarsko, poslovno i kulturno središte Dalmacije. Trajekti iz Splita za Supetar na Braču voze tijekom cijele godine. Katamaran koji povezue Split - Milnu - Hvar voze u turističkoj sezoni.

vaše Angelus nekretnine d.o.o.


ID KOD AGENCIJE: 1527

Tanja Lucić
Voditelj ureda Split i Licencirani agent
Mob: +385 91 466 2223
Tel: +385 21 587 441
E-mail: tanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

5230m², Zemljište

Splitsko-dalmatinska, Milna

Nije aktivan