Dodano: 17 svibnja 2023

Pregledi: 97

Object ID: 438166

Odabrano: 0

129 m²
4
2
Broj soba
4
Područje
129 m²
Kat
2
Kupaonica
2
ID oglasa u agenciji
indomio-155-408447
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA:

Prekrasni stan površine 128,90 m2, u sklopu Malog Vatikana, pojedinačno zaštićenog kulturnog dobra, građenog postupno od 1926. do 1930. godine prema projektu Huga Ehrlicha, koji se proteže kroz Vlašku, Martićevu, Bauerovu i Ratkajev prolaz. Vrlo poželjna lokacija za stanovanje u centru grada i blizina svih sadržaja. Zgrada je nakon potresa u Zagrebu i Petrinji dobila zelenu naljepnicu. Naknadnim detaljnim pregledom statičara potvrđeno je da zgrada nema konstrukcijskih oštećenja.

OPIS:

Stan ima prekrasne parkete, restauriranu originalnu unutarnju drvenu stolariju uključujući salonska vrata s graviranim staklom, svježe obojane zidove, novu vanjsku stolariju s roletama, etažno plinsko centralno grijanje s novim kondenzacijskim bojlerom i 4 klimatizacijske jedinice te dvije potpuno opremljene kupaonice. Stan je u cijelosti renoviran 2018. a sada su osvježeni zidovi i parketi.

Ulazna vrata otvaraju se u prostrani ulazni hodnik koji vodi do velike kuhinje i blagovaonice s jedne strane i dnevnog boravka i spavaće sobe s garderobom i kupatilom s druge strane (master suite).

S puno prostora za pohranu i balkonom koji gleda na privatni unutarnji vrt, kuhinja i blagovaonica savršene su za obiteljske večere ili zabavu gostiju. Odmah u blizini je i velika kupaonica.

Veliki dnevni boravak gleda na zapad i zelenilo parka ispred zgrade. Dvokrilna drvena vrata s graviranim staklom odvajaju dnevni boravak od hodnika i kuhinje s jedne strane, dok ga drugi komplet dvokrilnih vrata odvaja od velike spavaće sobe s kupatilom i garderobom.

Velika spavaća soba (master suite) ima potpuno opremljenu kupaonicu s velikim tušem, garderobu (walk-in-closet) s dodatnim prostorom za pohranu i dio za sjedenje, odmaranje, gledanje TV-a, vježbanje ili rad.

Tu su još dvije manje sobe koje se mogu koristiti kao dječje spavaće sobe ili kućni uredi.

Visoki stropovi (3 m) u cijelom stanu daju osjećaj volumena i prostora. S prozora i balkona pruža se pogled na zeleno unutarnje dvorište sa stoljetnom lipom odnosno na lijepo uređen park ispred zgrade. Ulaz u zgradu je uvučen u odnosu na ulicu pa je stan zaštićen od vanjske buke, a sam smještaj stana unutar zgrade u kombinaciji s novom stolarijom jamči i dobru energetsku učinkovitost.

Uz stan je moguće kupiti i garažu u neposrednoj blizini površine 15.60 m2 u novijoj zgradi s daljinskim otvaranjem i video nadzorom. Cijena garaže je 33.000,00 €.




ID KOD AGENCIJE: 4355

Marijana Vuksanić
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385 91 511 7282
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: marijana@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

4-s, Stan, 129m², 2 Kat

Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad

Nije aktivan