Dodano: 15 svibnja 2023

Pregledi: 10

Object ID: 438360

Odabrano: 0

107 m²
4
1
Broj soba
4
Područje
107 m²
Pogled
Na moru
Energetski razred
A+
Kupaonica
1
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-98-407722
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Stan u prizemlju ima jedan prostrani dnevni boravak, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dva natkrivena parkirna mjesta, tri wc-a, jednu garderobu. Ukupna zatvorena površina iznosi 107 m2. Vrtna terasa ima 54 m2, privatno zelenilo ima 112,6 m2.
Stan u prizemlju sa pripadajućom okućnicom od 167 m2. Stan u prizemlju ima veliki dnevni boravak sa kuhinjom, prostranu garderobu, wc, dvije spavaće sobe sa zasebnom kupaonicom, ostavu. Kupaonice su opremljene visokokvalitetnim unutarnjim pločicama, odvojena dva umivaonika, osvijetljeno luksuzno ogledalo, walk-in tuš. Spavaće sobe imaju francuske prozore koji vode u vrt. Veliki HS portal povezuje dnevni dio s okućnicom i prostorom za sjedenje, gdje je predviđeno vanjsko popločavanje površine 54m2. Preko prozora u dnevnom dijelu bit će postavljene rolete na električni pogon, au spavaćim sobama rolo zavjese.
Vila nudi apsolutnu privatnost. Stanu pripada i vlastito prostrano spremište (6,5 m2) koje se može zaključati, uključujući i opskrbu vodom. Vlastito mjerenje režija, vlastiti ulaz. Apartmani su samo 100 m udaljeni od plaže i marine s pogledom na more.
Vrhunske tehnologije uključuju dizalicu topline s podnim grijanjem koje se može kontrolirati u svakoj sobi. Uz to Hitachi klima uređaj. Fasada je izolirana kako bi se osigurala pravilna unutarnja klima u stanu. Kanalizacija je riješena za vilu zasebnim bio pročistačem. Za vanjski ugođaj cijele kuće i terasa brine se kvalitetna ambijentalna rasvjeta. Svi vanjski materijali lako se odupiru koroziji i osiguravaju dug vijek trajanja konstrukcije. Bezvremenski dizajn vile pojačan je staklom koje oblaže prostrane terase vile. Uđite u zaštićeno imanje kroz vrata na električni pogon na osvijetljeni privatni prilaz. Završetak, odobrenje i primopredaja gotovog objekta planirana je za kraj ove godine. Možemo vam pomoći oko kompletnog uređenja interijera i osigurati izvođača radova za kuhinju. Prijevoz automobilom: iz smjera Zagreba na izlazu Senj doći ćete do mjesta Stinica, odakle trajekt vozi na otok u prosjeku svakih sat vremena tijekom godine po cijeni od cca. 20 eura. Vožnja trajektom traje 20 minuta, a vožnja do odredišta još 5 minuta. Postoji mogućnost prijevoza zrakoplovom do Zadra ili Zagreba. Za sve dodatne informacije ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija 'Real nekretnine' kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:


- kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

- najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 30.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

ID KOD AGENCIJE: 10789

Real nekretnine
Mob: 0911808977
Tel: 051 313 003
Fax: 051 313 007
E-mail: info@real-nekretnine.com
http://real-nekretnine.com

Lokacija

4-s, Stan, 107m²

Primorsko-goranska, Rab, Barbat na Rabu

Nije aktivan