Dodano: 09 kolovoza 2022

Pregledi: 31886

Object ID: 72042

Odabrano: 0

85 m²
3
1
Broj soba
3
Područje
85 m²
Kat
1
Kupaonica
1
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-315171
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
OPIS
Angelus nekretnine Vam nude na prodaju dvosobni stan u Cavtatu

LOKACIJA
Cavtat je stari gradić udaljen od Dubrovnika 20 km, povezan redovnim autobusnim linijama koje prometuju vrlo često. Smjestio se na brežuljku šumovitog poluotoka Rata, s novim naseljima duž obale, sav obrastao u mediteransko raslinje s vječno zelenim borovima i čempresima. Bogat kulturnim i povijesnim spomenicima. U blizini stana nalazi se trgovina, škola, vrtić, ambulanta, sadržaji koji su potrebni za svakodnevni obiteljski život. Zračna luka Dubrovnik desetak je minuta vožnje od Cavtata, a do centra mjesta ima petnaestak minuta hoda.

OPIS
Stan koji Vam nudimo na prodaju korisne je površine 85m2. Nalazi se u suterenu kamene kuće. Sastoji se od hodnika, dvije velike spavaće sobe, kupaonice, kuhinje s trpezarijom, te dnevnog boravka iz kojeg se izlazi u manji vrt. Cijela okućnica je u zelenilu. Sve prostorije su prostrane i okupane svijetlošću. Stan je nedavno velikim dijelom renoviran i odmah je useljiv . Ispred ulaza je dodatni vanjski prostor koji služi kao terasa, a uz ovaj stan se nalazi i velika garaža s pokretnim vratima na daljinsko upravljanje ispred koje je i parkirno mjesto. Garaža je površine od 21 m2. Pogodnost ovog stana je prilaz osobama s invaliditetom, a i obitelji s djecom će sigurno znati cijeniti pripadajuću okućnicu, vrt i garažu kao i blizinu škole i vrtića. Za više informacija o ovoj nekretnini slobodno se obratite u agenciju.

Cijenjeni potencijalni kupci,

Razgled nekretnine moguć je uz potpis Naloga za posredovanje u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba. Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + PDV od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.

S poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.

DESCRIPTION
The apartment we offer for sale has a usable area of ​​85 m2. It is located in the basement of the stone house. It consists of a hallway, two large bedrooms, a bathroom, a kitchen with a dining room, and a living room with access to a small garden. The entire garden is surrounded by greenery. All rooms are spacious and bathed in light. The apartment has recently been largely renovated and is ready for immediate occupancy. In front of the entrance is an additional outdoor space that serves as a terrace, and next to this apartment there is also a large garage with a remote-controlled sliding door, in front of which there is also a parking space. The garage is 21 m2. The convenience of this apartment is accessible for people with disabilities, and families with children will surely appreciate the attached garden, garden, and garage, as well as the proximity to the school and kindergarten. For more information about this property, please contact the agency.




ID KOD AGENCIJE: 3831

Ured Dubrovnik
Mob: +385954662211
Tel: +38598676009
E-mail: igor@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

3-s, Stan, 85m², 1 Kat

Dubrovačko-neretvanska, Konavle, Cavtat

Nije aktivan