Dodano: 19 listopada 2022

Pregledi: 34009

Object ID: 138894

Odabrano: 0

66 m²
2
1
Broj soba
2
Područje
66 m²
Energetski razred
A
Kupaonica
1
Toaleti
1
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-98-330087
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
SUPETARSKA DRAGA -GONAR 1S+DB+ SPREMIŠTE 66 M2

Prodajemo u suterenu apartmanske zgrade Supetarskoj Dragi- predjelu Gonar apartman koji se sastoji od dnevnog boravka s blagovaonom, kuhinje, sobe, kupaonice i hodnika, površine 52,12 m2. Apartmanu pripada i jedno parkirno mjesto oznake P1 kao i spremište u suterenu površine 14,19 m2 te uređena i ograđena terasa koja se nalazi ispred ulaza u apartman, a sa koje se pruža djelomičan pogled na more i otok Lošinj. Uz minimalne preinake po potrebi se može se dobiti još jedna spavaća soba. Apartman se prodaje kompletno namješten. Zbog svog položaja u zgradi u apartmanu je u ljetnim mjesecima prilično ugodno boraviti bez dodatnog rashlađivanja klima uređajem. Apartman je smješten u netaknutoj prirodi sjevernog dijela otoka, u mojem možete u miru provesti svoj odmor sunčajući se i kupajući u pješčanim plažama koje su udaljenje cca 150 metara od apartmana kao i šetnjama do centra Supetarske Drage, Kamopra ili sedam kilometra udaljenog grada Raba, značajnog turističkog, povijesnog i kulturnog središta otoka. U blizini se nalaze dva restorana s bogatom ponudom mediteranskih i internacionalna jela, supermarket, razne agencije za iznajmljivanje brodova i sl. Odlična nekretnina za turističko iznajmljivanje ali i za život za sve one koji žele pobjeći od gradske vreve.




Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija 'Real nekretnine' kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:


- kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

- najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 30.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

ID KOD AGENCIJE: 10532

Branka Šijan Boršić
Agent s licencom
Mob: 0915459743
Tel: 051 313 003
Fax: 051 313 007
E-mail: brankabsijan@real-nekretnine.com
http://real-nekretnine.com

Lokacija

2-s, Stan, 66m²

Primorsko-goranska, Rab, Supetarska Draga

Nije aktivan