Dodano: 24 studenog 2015

Pregledi: 106

Object ID: 16709

Odabrano: 0

230 m²
0 m²
3
Broj soba
3
Katova
-
Područje
230 m²
Površina zemljišta u m2
230 m²
ID oglasa u agenciji
indomio-142-19911
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Prekrasna novija kuća koja se sastoji od dvoetažnog stana sa pomoćnim prostorijama u suterenu i potkrovljem, svaki potpuno samostalan.
U suterenu se nalazi konoba sa kaminom u starinskom stilu, kupaona, kotlovnica i mali apartman (sveukupne veličine cca 80 m2).
Unutarnje stepenice vode na prizemlje odnosno prvi kat na kojemu se nalazi prekrasan veliki dnevni boravak sa pogledom na cijeli kvarner i unutarnjim kaminom, natkrivenom terasom te kuhinja i blagovaona sa izlazom u stražnji dio kuće na terasu. Na prvom katu se također nalazi i glavni ulaz sa strane te gostinjski wc.
Unutarnje stepenice vode dalje na drugi kat na kojem su smještene 3 velike spavaće sobe sa velikom kupaonom. Glavna soba je veličine 24 m2 i ima izlaz na natkrivenu terasu . Druge dvije sobe su malo manje i jedna (veća od 12 m2 gleda na marune i more), a manja sobica 10 m2 gleda na zelenilo (marune) iza kuće. Kupaona je veličine 8m2 sa (kompletno opremljena) i ima izlaz na malu terasu sa koje se vidi more i zelenilo.
Također sa drugog kata unutarnje stepenice vode u potkrovlje koje ima cca 60 m2 i u kojem se može po izboru napraviti studio, biblioteka, mali apartman i sl. U potkrovlju se nalaze dva krovna prozora i jedan veliki prozor sa strane.
Na svakom katu su prekrasni veliki natkriveni balkoni sa pogledom na cijeli kvarnerski zaljev..
Kuća je uređena do najsitnijih detalja, raskošno i vrlo luksuzno. Budući se turistički iznajmljuje, na okućnici je napravljen bazen i jacuzi.
Kuća je smještena na izuzetno mirnoj lokaciji, sa prekrasnim pogledom na more i okružena zelenilom i marunima iznad Lovrana.
U kući postoji i vlastita kotlovnica za centralno grijanje koja može biti na plin ili na kruta goriva (na prvome katu i kupaonicama podno etažno grijanje).
Ispred kuće ima parking mjesta za otprilike tri vozila.
..


ID KOD AGENCIJE: 4836 K

Lider nekretnine
Agent
Mob: 091/1324-033
Tel: 051/211-800
E-mail: info@lider.hr
www.lider.hr

Lokacija

Kuća, 230m², Zemljište 0m²

Primorsko-goranska, Lovran

Nije aktivan