Dodano: 10 veljače 2021

Pregledi: 112

Object ID: 17112

Odabrano: 0

93 m²
398 m²
4
Broj soba
4
Katova
-
Područje
93 m²
Površina zemljišta u m2
398
Vodovodne cijevi
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-212830
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA:

Kuća se nalazi u mjestu Ražanj, drugi red od mora od kojeg je udaljena svega 30-ak metara. Ražanj je naselje smješteno u dubokom zaljevu, 12 km jugoistočno od Rogoznice. Šibenik je udaljen 45 km, Split 50 km, Zračna luka Split 30 km, Zračna luka Zadar 100 km.
Kuća je udaljena od glavne ceste 6-7 km i zaštićena brdovitim područjem, tako da je ova uvala sačuvala svoj miran, dalmatinski ambijent.
Ražanj ima brojne plaže, najveći broj su stjenovite, ali ima i šljunčanih. U centru mjesta se nalazi market, caffe bar, restoran, info punkt, tržnica. U blizini uvale postoji biciklistička staza, a u susjednoj Stivašnici na raspolaganju je športsko igralište za košarku, mali nogomet i boćalište.
Od Ražnja u ljetnim mjesecima svakodnevno prometuje redovna brodska linija za Rogoznicu koja je udaljena svega 2 km morskim putem i koja nudi brojne dodatne kulturno-zabavne i sportske sadržaje, između ostalog i cjelodnevne izlete za NP Krka i NP Kornati.

OPIS:

Kuća se nalazi na parceli ukupne površine 506 m2. Kuća je prizemnica tlocrtne površine 93 m2. Sastoji se od 2 spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka sa kaminom. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu sa nadstrešnicom sa koje se djelomično vidi more. Cijela kuća je orijentirana prema terasi. Okućnica je velika, kompletno uređena sa raznim mediteranskim biljem i kamenim zidićima. Napravljen je veliki kameni kamin (kao ljetna kuhinja sa roštiljem, kamenim sudoperom sa toplom i hladnom vodom, krušnom peći, spremištem za drva) i vanjski tuš sa toplom i hladnom vodom. Postoji mogućnost gradnje bazena. Kuća ima i podrum površine 16 m2.
Na parceli je napravljen i pomoćni objekt koji služi kao konoba, površine 15 m2 te je i upisan u vlasnički list. Konoba je uređena, ima kamin, okrugle prozore, kameni sudoper te je izvana kompletno obložena kamenom.
Nekretnina je održavana, lokacija je jako mirna i tiha, blizina mora te je defiitivno za svaku preporuku.
======================================================================================================
Cijenjeni potencijalni kupci,
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
Sa poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.

LOCATION:
The house is located in Razanj, second row from the sea, which is only 30 meters away. Razanj is a village located in a deep bay, 12 km southeast of Rogoznica. Šibenik is 45 km away, Split 50 km, Split Airport 30 km, Zadar Airport 100 km.

DESCRIPTION:
The house is located on a plot with a total area of ​​506 m2. The house is a ground floor with a floor area of ​​93 m2. It consists of 2 bedrooms, bathroom, kitchen, dining room and living room with fireplace. The living room opens onto a large terrace with a canopy from which you can partially see the sea. The whole house is oriented towards the terrace. The garden is large, completely decorated with various Mediterranean plants and stone walls. A large stone fireplace was made (as a summer kitchen with barbecue, a stone sink with hot and cold water, a bread oven, a wood storage) and an outdoor shower with hot and cold water. There is a possibility of building a swimming pool. The house has a basement of 16 m2.
An auxiliary building was built on the plot, which serves as a tavern, with an area of ​​15 m2 and is registered in the title deed. The tavern is decorated, has a fireplace, round windows, a stone sink and the outside is completely lined with stone.
The property is maintained, the location is very quiet and peaceful, close to the sea and is definitely for every recommendation.
Agency commission for the buyer is 2% + VAT of the total agreed purchase price.

ID KOD AGENCIJE: 2986

Tanja Lucić
Voditelj ureda Split i Licencirani agent
Mob: +385 91 466 2223
Tel: +385 21 587 441
E-mail: tanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Ana Baras
Agent
Mob: +385 91 466 1500
Tel: +385 21 587 441
E-mail: ana@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 93m², Zemljište 398m²

Šibensko-kninska, Rogoznica, Ražanj

Nije aktivan