Dodano: 05 veljače 2024

Pregledi: 236

Object ID: 443800

Odabrano: 0

133 m²
3
2
Broj soba
3
Područje
133 m²
Kat
4
Kupaonica
2
Toaleti
2
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-475886
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine Vam nude u prodaju dvoetažni stan u centru grada

LOKACIJA : U samom srcu Zagreba uz Britanski trg smjestio se umjetnički osmišljen, svijetao i vrlo raskošan dvoetažni stan. S ukupno 133 m2 i terasom ovaj penthaus smjestio se je na IV i V etaži stambene zgrade s velikim zelenim vrtom. Zgrada je okružena zelenilom, vrtovima i zelenim dvorištima.
Iako je u najstrožem centru grada nalazi se u mirnom i zelenom okruženju.
Dogovorena je ugradnja panoramskog lifta s izlazom na terasu stana. Iz tog razloga terasa nije uređena. Tehnička dokumentacija je izrađena i lift će 2024. ugraditi firma Metus. Također je dogovoreno postavljanje fasade s toplinskom izolacijom, financirano bespovratnim sredstvima EU fondova.

OPIS : Ulaskom u stan dolazite u prostran i veoma svijetao open space prostor dnevnog boravka s osam velikih krovnih prozora. Iz njega su dolazi u kuhinju odvojenu kliznim vratima izrađena od drveta. Uz kuhinju je prostrana ostava.
S dvorišne, najmirnije strane, smještena je spavaća (ili radna) soba s predivnim velikim prozorom koji se pruža po cijeloj duljini zida s pogledom na zelena dvorišta i Sljeme.
S iste, sjeverne strane, nalazi se kupaonica te izlaz na veliku terasu. Terasa, koja treba uređenje, veličine 30m2 smjestila se između krovova grada i okrenuta je prema mirnim, zelenim dvorištima. Vrata stana su protuprovalna, izrađena od čelika, obložena drvetom.
Dnevni boravak opremljen je galerijskim šinama za postavljanje slike te s trideset svjetiljki, koje u raznim kombinacijama daju prigušeni, intimni, ugođaj ili punu svjetlinu potrebnu za prikazivanje umjetničkih djela ili za rad.
Pored ulaznih vratanalazile se garderobni ormari, diskretno smješteni u kutu.
Renesansnim spiralnim stepenicama iz Toskane izrađenim od lijevanog željeza dolazimo na gornju etažu, galeriju, otvoreni svijetao prostor s velikim secesijskim poluokruglim prozorom, s kojeg se pruža otvoreni pogled. Tu se nalaze dvije velike ugrađene knjižnice od masivnog drveta i prostrana kupaonicom. Knjižnica skriva prostranu walk in garderobu. Ukupno obračunski NKP 140,84 m2.


Zgrada je izgrađena 1927. godine s armirano-betonskom nosivom konstrukcijom i čeličnim elementima, dok su zidovi zgrade izrađeni od pune cigle. Kompletna rekonstrukcija penthausa završena je 2006. godine pri čemu je posebna pažnja posvećena statičkoj konstrukciji.

Uređenje stana bilo je detaljno i dugotrajno, te je prostor adaptiran po najvišim standardima, uključujući i protupotresne standarde gradnje. Kompletno su izrađeni novi pod, zidovi, krovište, izolacija, krovni pokrov te nova krovna limarija.

Prilikom uređenja izvedene su u potpunosti sve nove instalacije (struja, voda i plin, centralno grijanje na plin). Na pod prve etaže postavljeni su masivni paketi od Afričkog drveta Doussie i Azijskog drveta Kempas na podu druge etaže. U kupaonama su postavljene pločice Marazzi te pločice dizajnerice Laure Fiume. Prozori i vrata naručeni su iz Italije i rađeni po mjeri od masivnog drveta, dok su ulazna i balkonska vrata protuprovalna, obložena drvom. Ugrađeni su veliki krovni Velux prozori (13 komada) i svi imaju postavljena vanjska sjenila za zaštitu od sunca i s unutrašnjim žaluzinama. Postavljen je klima uređaj Toshiba 5,2KW, i ugrađena je kompletna priprema za postavljanje alarmnog i video sustava. U obje kupaonice postavljeni su zvučnici. Ugrađeno je centralno etažno grijanje na plin sa sustavom Viessmann.

U zajedničkom dvorištu su četiri parkirna mjesta od kojeg jedno pripada stanu. Također je moguće zakupiti parkirno mjesto na parkiralištu prekoputa zgrade.


Preporuka agencije!
Agencijska provizija se obračunava u skladu s Općim uvjetima poslovanja i cjenikom objavljenima na https://angelusnekretnine.hr/o-nama

Za više informacija kontaktirajte našeg agenta.
===============================
Vaše Angelus nekretnine d.o.o.

ID KOD AGENCIJE: 4808

Renata Poljak
Suradnik u procesu obuke
Mob: 0921266394
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: r.poljak@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

U blizini ima

Tip Naziv Adresa Udaljenost
  Škola Glazbena škola Blagoja Berse Britanski trg 5, Zagreb 78
  Zabava Greta - umjetničko izložbena galerija Ilica 92, Zagreb 86
  Škola Akademija likovnih umjetnosti, Zagreb / Znanstvena ustanova i visoko učilište Ilica 85, Zagreb 129
  Dućan DM - drogerie markt Medulićeva ul. 2, Zagreb 132
  Sport Fitness centar Body Art Ilica 83, Zagreb 173
  Dječiji vrtić Izvor Prilaz Đ. Deželića 30, Zagreb 247
  Sport Free Movement Studio prilaz Gjure Deželića 32, Zagreb 250
  Sport Mbs centar Ilica 47, Zagreb 270
  Bolnica "Bolnica" Zagreb Ul. Ivana Kukuljevića 11, Zagreb 282
  Bolnica Privatna zubna ordinacija dr. Davor Matković prilaz Gjure Deželića 16, Zagreb 287

3-s, Stan, 133m², 4 Kat

Grad Zagreb, Gornji Grad - Medveščak, Britanac

370 000 € ~ 2 775 000 Kn | 2 782 €/m² | 20 865 Kn/m²
Prikazati telefon 385 ••• ••• •• •• +385 986 760 09 _ Poziv
Angelus nekretnine d.o.o.
2 godine 8 mjeseci 20 dana na mm.hr

Angelus nekretnine d.o.o.

Agencija