Dodano: 08 listopada 2021

Pregledi: 33935

Object ID: 25291

Odabrano: 0

12000 m²
Područje
12000 m²
ID oglasa u agenciji
indomio-155-245723
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine Vam nudi na prodaju zemljište s omirinom na samo 300 metara od mora

LOKACIJA

Otok Šipan pripada maloj skupini otoka pored Dubrovnika, nazvanoj Elafitski otoci. Iako je površine svega 16 četvornih kilometara, ipak je najveći otok u skupini. Cijeli otok Šipan je zaštićeno kulturno dobro, a na njemu se nalaze 42 stara ljetnikovca i 34 crkve. Ova oaza mira i ljepote bila je prepoznata kao mjesto ladanja dubrovačke vlastele. S nekoliko trajektnih i brodskih linija izvrsno je prometno povezan s Dubrovnikom. Na otoku su dva dva najveća naselja Suđurađ i Luka Šipanska povezani cestom dužine 5,2 km kojom vozi i autobusna linija.

OPIS
Zemljište se nalazi iznad mjesta Suđurađ na otoku Šipan u zoni vrijednog obradivog tla. Teren je u laganom padu prema zapadu, a moramo istaknuti da je ovo zemljište dio veće čestice zemlje koja je ukupne površine cca 16000 m2 od kojih se četvrtina nalazi u građevnoj zoni. Obzirom na to moguća je podijeliti česticu na dva dijela prema dogovoru s vlasnikom. Blizu vrha uzvisine nalazi se i jedna manja omirina / ruševina koja je ucrtana u zemljišnik. Pristup građevnom dijelu parcele je odmah s ceste uz koju se nalazi i sva infrastruktura.

Cijenjeni potencijalni kupci,

Razgled nekretnine te pristup ostaloj dokumentaciji moguć je uz potpis Naloga za posredovanje u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina. Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + PDV od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.



DESCRIPTION
The land is located above Suđurađ on the island of Šipan in the zone of valuable arable land. The terrain is slightly sloping to the west, and we must point out that this land is part of a larger plot of land with a total area of ​​approximately 16,000 m2, a quarter of which is in the construction zone. Due to this, it is possible to divide the particle into two parts according to the agreement with the owner. Near the top of the hill, there is a small settlement/ruin that is delineated in the land. Access to the construction part of the plot is immediately from the road along which all the infrastructure is located.

ID KOD AGENCIJE: 3412

Igor Paradžik
Voditelj ureda Dubrovnik i licencirani agent
Mob: +38598676009
Tel: +38598676009
E-mail: igor@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

12000m², Zemljište

Dubrovačko-neretvanska, Dubrovnik - Okolica, Suđurađ

Nije aktivan